Prins Harry:

- Livredd for å bli som onkelen

Prins Harry har en rekke bekymringer for fremtiden.

REDD: Prins Harry skal anigeliv være redd for å bli som onkelen, prins Andrew - glemt og utstøtt. Her avbildet sammen i 2014. Foto: Tim Rooke / REX / NTB
REDD: Prins Harry skal anigeliv være redd for å bli som onkelen, prins Andrew - glemt og utstøtt. Her avbildet sammen i 2014. Foto: Tim Rooke / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det har nå gått over ett år siden prins Harry (36) og kona, hertuginne Meghan (40), trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter, til fordel for et langt roligere liv i solfylte California.

Der bor de sammen med sine to barn, Archie (2) og Lilibet (2 mnd.).

- Jeg var fanget. Jeg så ingen vei ut. Jeg var fanget, men jeg visste ikke at jeg var det, delte prinsen om tiden som kongelig i et eksplosivt intervju med Oprah Winfrey tidligere i år, og fortsatte:

- Fanget i systemet slik resten av familien min er. Min far og min bror, de er fanget. De kommer seg ikke unna.

Nå, i et nytt intervju med The Times, forteller en nær venn av prinsen at 36-åringen er redd for å bli glemt etter at han trakk seg ut av kongehuset. I tillegg skal han ha et stort «prins Andrew-kompleks».

- Harry har det travelt

Det er ingen hemmelighet at prins Andrew (61) har hatt noen turbulente år. Helt siden det ble kjent at han hadde et vennskap med overgrepsdømte Jeffrey Epstein, ble han forvist fra kongehuset, og måtte trekke seg helt tilbake fra alle sine plikter.

Siden den gang har Andrew holdt en svært lav profil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.