Prins William og prins Harry:

- Lite vellykket samtale

Hevder brødrenes første samtale på lenge var «uproduktiv».

HAR SNAKKET: Prinsebrødrene William og Harry skal endelig ha snakket sammen. Foto: Tolga Akmen / AFP / NTB
HAR SNAKKET: Prinsebrødrene William og Harry skal endelig ha snakket sammen. Foto: Tolga Akmen / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) valgte å trekke seg tilbake fra det britiske kongehuset, har det tilsynelatende vært en isfront mellom prinsen og hans bror, prins William (38).

Det store intervjuet hertugparet nylig gjorde med Oprah (67) gjorde neppe forholdet stort bedre.

Avstand

Harry sa rett ut at han følte seg sviktet av sin egen far da han og Meghan bestemte seg for å trekke seg fra sine kongelige plikter.

Det skal ha vært så ille at faren ikke svarte ham da han ringte, hevdet Harry i intervjuet. Relasjonen til prins William skal heller ikke være på sitt beste.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer

- Nå er forholdet vårt avstand, slo han fast overfor Winfrey - samtidig som han understreket at han fortsatt elsker sin to år eldre bror, tross for at de har gått hver sine veier.

Nå har imidlertid brødreparet endelig snakket sammen - uten at det skal ha hjulpet nevneverdig.

Uproduktiv

Gayle King (66), Oprahs mangeårige høyrehånd, avslører nemlig at hun snakket med hertugparet denne helgen. Der skal det ha kommet frem at brødrene endelig har vært i kontakt.

Til CBS-programmet «This Morning», gjengitt av The Sun, forteller hun nemlig at brødrene har snakket sammen for første gang siden intervjuet ble vist på tv forrige søndag. Ifølge henne skal praten imidlertid ikke ha vært helt vellykket - hun omtaler den som «uproduktiv».

- Vel, jeg ringte dem faktisk for å høre hvordan de føler seg. Det er sant, Harry har snakket med broren sin og med faren sin, også. Det jeg ble fortalt var at de samtalene ikke var produktive. Men de er glade for at de i det minste startet en samtale, sier King i programmet.

RASER: Journalist og programleder Piers Morgan raser over nattens intervju med Meghan og Harry. Video: CBS/ITV Vis mer

Brøt tausheten

Forrige tirsdag sendte dronning Elizabeth (94) ut en pressemelding på vegne av hele den britiske kongefamilien, der hun skrev at de er lei seg over å høre hvor tøft prins Harry og hertuginne Meghan har hatt det de siste årene.

Uttalelsen kom i kjølvannet av de mange beskyldningene som kom frem i hertugparets mye omtalte intervju med Oprah Winfrey.

«Hele familien er lei seg over å høre hvor tøffe de siste årene har vært for Harry og Meghan. Beskyldningene som har kommet frem, særlig de om rase, er urovekkende. Selv om minnene kan være forskjellige, er de veldig alvorlige og vil bli tatt opp innad i familien», uttrykket kongefamilien.

Det er knyttet store forventninger til det store intervjuet med prins Harry og Meghan Markle, som sendes i natt norsk tid. Se og Hørs kongehusekspert mener de bygger opp til krig. Vis mer

Torsdag avkreftet prins William til Sky News at det er rasistiske holdninger i kongefamilien. Han ble også spurt om han hadde snakket med lillebroren, noe han ikke hadde gjort.

- Men jeg planlegger å gjøre det, sa han.

LES OGSÅ: Sannheten om ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer