SKRYTER AV JOACHIMS SØNN: Grevinne Alexandra - her med sønnene Nikolai og Felix som hun har sammen med prins Joachim - roser eks-mannens nye sønn. Foto: SCANPIX
SKRYTER AV JOACHIMS SØNN: Grevinne Alexandra - her med sønnene Nikolai og Felix som hun har sammen med prins Joachim - roser eks-mannens nye sønn. Foto: SCANPIXVis mer

- Lilleprinsen er så deilig!

Fraskilte grevinne Alexandra er svært begeistret for sine sønners nye lillebror!

SEHER.NO: Grevinne Alexandra (44) kunne mandag fortelle at hun sammen med sønnene Nikolai (9) og Felix (6) har besøkt prins Joachim og prinsesse Maries nyfødte sønn hjemme i leiligheten på Amalienborg slott – og hun hadde  bare lovord å si om guttenes nye lillebror.

- Han er så deilig, den lille prins. Svært, svært søt! sa hun begeistret, ifølge bildebladet.dk.

- Det er igjen flott å se hvor voksent og fornuftig Alexandra og Joachim oppfører seg mot hverandre etter skilsmissen – for sønnenes skyld,  sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

- Vi har aldri hørt noen av dem si noe ufordelaktig om den annen part. Isteden roser de hverandre - og omgås hverandre sammen med sine  nye partnere. Alexandra og Joachim vet jo begge at de fortsatt vil være en del av hverandres liv fordi de har to barn sammen - og forstår at det betyr mye for Nikolai og Felix at de fortsatt er gode venner.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Lilleprinsen får navn