STOREBRØDRE: Prins Nikolai og Felix er blitt storebrødre til en liten gutt. Foto: Stella Pictures
STOREBRØDRE: Prins Nikolai og Felix er blitt storebrødre til en liten gutt. Foto: Stella PicturesVis mer

- Lillebror er søt

Prinsene Felix og Nikolai besøkte sin nye lillebror.

SEHER.NO Prins Joachim og Marie Cavallier fikk sitt første barn sammen natt til mandag, og prinsen innrømmet overfor pressen i morgentimene at han gråt av glede da sønnen kom til verden.
Prinsesse Marie og hennes nyfødte lille sønn hadde en rekke besøkende i løpet av dagen. Pappa Joachim var hos dem hele dagen, og litt etter 13.30 kom Maries fare Alain Cavallier på besøk for å se sitt nye barnebarn.

- Dette er helt fantastisk! uttalte den nybakte bestefaren.

På ettermiddagen kom prins Nikolai og Felix på besøk sammen med sin farfar, prins Henrik.

- Guttene gleder seg slik og er så spente, sa prinsgemalen til de fremmøtte pressefolkene før de forsvant inn i heisen.

Da prins Henrik var ferdig med barselsbesøket, hadde han bare godord å si om sitt nye barnebarn.

De nybakte storebrødrene Nikolai og Felix var ikke like snakkesalige, men nikket begge og sa ja da en kvinnelig journalist spurte om lillebror var "sød".

Dansk presse spekulerer for tiden i hva den lille prisen skal hete - en diskursjon som går livlig for seg i nettavisene. Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland, mener danskene må smøre seg med tålmodighet noen måneder til før de får vite navnet.

- I den danske kongefamilien er det nemlig fast tradisjon at navnet ikke blir gjort kjent før fremme ved døpefonten på dåpsdagen. I mellomtiden vil nok den lille prinsen bare bli kalt "lillebror" og "baby". Eller kanskje "lillemann", som kronprinsesse Mary kalte sønnen Christian den første tiden, sier Totland til Seher.no.

Også prinsene Nikolai (9) og Felix (6) var preget av stundens alvor da de mandag ettermiddag besøkte sin nye lillebror på fødeklinikken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Prins Joachim gråt av glede 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.