Lille Leonors store dag

Stolte foreldre viste frem spanias lille prinsesse under religiøs seremoni.

HYLLES: Spanjolene var glade for å få et glimt av prinsesse Leonor, som bæres frem av foreldrene Felipe og Letizia. Foto: AP
HYLLES: Spanjolene var glade for å få et glimt av prinsesse Leonor, som bæres frem av foreldrene Felipe og Letizia. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som far, så datter!


Spanias åtte måneder gamle prinsesse Leonor viser seg sjelden offentlig, men da hun onsdag skulle ta del i en flere hundre år gammel kongelig tradisjon, kunne spanjolene glede seg over å få se sin lille prinsesse.


Kronprins Felipe og hans kone Letizia strålte av lykke og stolthet da deres lille hjerteknuser ble vist frem for det religiøse ikonet Jomruen av Atocha, en sentral figur i Spanias katolske kirke.


Kronprinsen var selv gjennom det samme ritualet da han var baby, og tradisjonen stammer så langt tilbake som til 1643, da Felipe VI proklamerte at Jomfruen fra Atocha skulle være kongefamiliens høye beskytter.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer