Prins William og Prinsesse Diana:

Lider fortsatt etter Dianas død

- Det er fortsatt vondt selv om det er 20 år siden, sier prins William.

VONDT: Prins William forteller at det fortsatt er vondt å tenke på morens brutale død. Foto: NTB scanpix 
VONDT: Prins William forteller at det fortsatt er vondt å tenke på morens brutale død. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I år er det 20 år siden sjokknyheten kom om at Prinsesse Diana hadde mistet livet i en bilulykke. Nå åpner sønnen Prins William seg om savnet etter moren i en ny BBC dokumentar «Mind over Marathon».

- Det er fortsatt vondt selv om det er 20 år siden. Jeg har fortsatt sjokket i meg. Folk sier sjokk ikke varer lenge, men det gjør det. Du kommer aldri over det.

- Det er et så stort og uforståelig øyeblikk i livet som aldri forlater deg, du bare lærer deg å leve me det, sier han i dokumentaren, ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

Dokumentar om mental helse

I dokumentaren «Mind over Marathon» følger vi ti London Maraton løpere som sliter med mental helse, og det er i denne dokumentaren William snakker om tapet av moren, og hvordan man takler sorgen.

- I en slik situasjon prøver du å forstå følelsene dine mer enn de som har levd livet uten problemer, og det kan være vanskelig. Det er vanskelig å forklare dem hva du føler og hvorfor.

- Etterhvert som det blir bedre takler du følelsene bedre. Okei, så er jeg litt sint eller litt lei meg eller opprørt, men du finner alltid en måte å takle det på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer