NAIV: - Jeg skjønte ikke at min historie skulle få dimensjoner som dette. Jeg har vært naiv, sier norske Tora Uppstrøm Berg, som har sendt sjokkbølger gjennom hele vårt naboland etter utro-påstandene rundt prinsesse Madeleines forlovede.  Foto: SCANPIX
NAIV: - Jeg skjønte ikke at min historie skulle få dimensjoner som dette. Jeg har vært naiv, sier norske Tora Uppstrøm Berg, som har sendt sjokkbølger gjennom hele vårt naboland etter utro-påstandene rundt prinsesse Madeleines forlovede. Foto: SCANPIXVis mer

Lever i skjul etter utro-anklagene

- Jeg har vært naiv, mener norske Tora.

SEHER.NO: I tirsdagens utgave av Se og Hør, sto norske Tora Uppstrøm Berg (21) fra Meråker fram og fortalte at har hatt et forhold til den svenske prinsessen Madeleines (27) forlovede, Jonas Bergstrøm (31).

Saken har vakt stor oppmerksomhet både i Norge, Sverige og i resten av Europa for øvrig. Nå ser det derimot ut til at Trøndelagsjenta har gått i skjul, og befinner seg på en ukjent adresse i Norge, skriver Dagbladet.

- Hun har det ikke godt nå. Hun ønsker ikke denne oppmerksomheten, sier Are Grongstad, som er en av Meråker-jentas nærmeste venner, til avisen.

Grongstad skal være en av få som er i dialog med 21-åringen etter at historien hennes ble kjent. Til Se og Hør hevdet Tora at hun hadde en affære med Bergström i den svenske skibyen Åre for rundt ett år siden. 

Gjennom vennen forteller Berg at hun ikke ante omfanget av en slik uttalelse.

- Jeg skjønte ikke at min historie skulle få dimensjoner som dette. Jeg har vært naiv.

Og:

- Hun fortalte dette for en god stund tilbake, og hun hadde ikke drømt om at saken skulle bli så stor. Hun fortalte dette for å gi folk det riktige bildet av Madeleines forlovede, mener Grongstad.

Onsdag kommenterte det svenske hoffet saken for første gang.

- Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström er fortsatt er par, og nå har de behov for å få være i fred, sa informasjonssjef ved hoffet, Nina Eldh.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Madde rømmer landet alene