John Carew:

Letter på sløret om vennskapet til prins William

- Jeg er stolt over å kunne kalle ham kompis.

GODE VENNER: Her ble prins William og John Carew fotografert på fotballkamp i fjor. Nå forteller sistnevnte detaljer om vennskapet. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Her ble prins William og John Carew fotografert på fotballkamp i fjor. Nå forteller sistnevnte detaljer om vennskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april i fjor gikk bilder av den tidligere norske fotballstjernen John Carew (39) og prins William (36) varmt i norsk presse, etter at de to jublet sammen under en fotballkamp mellom Aston Villa og Cardiff City i Birmingham.

De to så ut til å stortrives i hverandres lag, og skal ha møtt hverandre ved flere anledninger.

Da Se og Hør møtte Carew tidligere denne måneden, i forbindelse med premieren på sesong to av NRK-serien «Heimebane», lettet 39-åringen på sløret om vennskapet med prinsen, som han vanligvis holder helt for seg selv.

- Jeg kan absolutt ikke røpe noen hemmeligheter om prins William, men han er en fantastisk person, sier Carew stolt og fortsetter:

- Det har virkelig vært en stor ære å få bli kjent med ham og få kalle ham for kompis, det er jeg stolt over.

TOPP STEMNING: Selv gjennom bilder kan man se at duoen kommer svært godt overens. Foto: NTB Scanpixdetekst
TOPP STEMNING: Selv gjennom bilder kan man se at duoen kommer svært godt overens. Foto: NTB Scanpixdetekst Vis mer
I NORGE: I februar i fjor var prins William og hertuginne Kate på besøk i Norge. Under dette besøket møttes også William og Carew på Slottet. Foto: NTB Scanpix
I NORGE: I februar i fjor var prins William og hertuginne Kate på besøk i Norge. Under dette besøket møttes også William og Carew på Slottet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I utgangspunktet skal det ha vært fotballinteressen som brakte de to mennene sammen. Det er også noe nordmannen, som tidligere har spilt for den engelske fotballklubben Aston Villa fra 2007 til 2011, påpeker.

- Han er også fotballinteressert og elsker Aston Villa. Han inviterte meg over for å se fotballkamp, og det var helt fantastisk.

- Vi var noen som var heldige og fikk treffe prins William da han og hertuginne Kate var i Oslo i fjor. Er han så trivelig som han framstår?

- Absolutt, som sagt, et helt fantastisk menneske, konstaterer Carew.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

På besøk i Norge

Det ovennevnte møtet på fotballtribunen i Birmingham var ikke første gang John Carew og prins William møttes. De var begge til stede under slottsmiddagen da hertugparet besøkte Oslo i februar i fjor.

Prins William og hertuginne Kate hadde et tett program da de besøkte hovedstaden, og fikk blant annet en omvisning rundt i Ingrid Alexandras skulpturpark, som ligger i Slottsparken, der svært mange møtte opp for å få et glimt av de kongelige gjestene.

Overfor Se og Hør kunne hertuginne Kate fortelle at hun var svært tilfreds med besøket.

- Jeg har virkelig kost meg under oppholdet så langt. Vi har et veldig interessant program foran oss, sa hun til Dagbladet.

- Vi gleder oss til å møte flere nordmenn, men jeg må forbedre norsken min kjenner jeg, la hertuginnen til.

LES OGSÅ: Husker du disse kongelige skandalene?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer