Prinsesse Märtha Louise:

Letter på sløret om barna

Prinsesse Märtha Louise innrømmer at hun har «tvunget» barna sine til én ting.

KONGELIG: Jan Thomas intervjuer prinsesse Märtha Louise, som røper flere artige detaljer. Foto: Podimo
KONGELIG: Jan Thomas intervjuer prinsesse Märtha Louise, som røper flere artige detaljer. Foto: Podimo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som barn drømmer mange små om å være prinsesser. For Märtha Louise (50) var det virkelighet.

Hun kom som kjent til verden som kong Harald (84) og dronning Sonjas (84) første barn for 50 år siden, og offentligheten har fulgt henne tett både i oppveksten og i hennes voksne liv.

Som kongelig lever man tilsynelatende, i hvert fall utad, et liv som ikke ligner mange andres. De siste årene har man imidlertid fått komme tettere inn på kongefamilien gjennom både sosiale medier, tv og intervjuer.

Og nå åpner Märtha Louise seg på ny. Det gjør hun i kjendisstylist Jan Thomas' (54) nye podkast, «Suksess med Jan Thomas».

I podkasten snakker stylisten med kjente og aktuelle personer om deres suksess, og får gjestene til å dele historier fra egne liv. Denne gangen er det altså prinsesse Märtha Louise som er gjest.

FORFULGT: I «Märtha» på TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise ut om forholdet til Ari Behn. Hun beskriver den første tida som «ganske spesiell», og forteller at de ble forfulgt 24 timer i døgnet. Programmet har premiere på TV 2 7. april. Video: TV 2 Vis mer

Smalltalk

På spørsmål fra programlederen røper prinsessen blant annet en morsom detalj fra sitt liv som kongelig, hvor hun ofte må mingle med mennesker hun møter i offisiell eller profesjonell sammenheng.

- Når du kommer inn i et rom så er det veldig høy summing og folk prater sammen. Folk blir delt opp i grupper som vi skal gå og prate med - vi blir tatt med fra gruppe til gruppe, forteller hun, og fortsetter:

- Det er kanskje ti folk som har det kjempekoselig og så blir for eksempel jeg plassert i den gruppen, så blir det helt stille, forteller hun lattermildt.

Ifølge Märtha går samtalen raskt over i den beryktede «værsamtalen», før praten virkelig er i gang igjen.

- Når man akkurat kommer til «å, dette må jeg høre mer om, dette var fantastisk, nå kjører vi», ja da skal prinsessen videre, sier hun og ler.

RØRT: Jan Thomas var gjest i «Helt Harald». Og her dro de tilbake til Jan sitt hjemsted. Video: TV 2 Vis mer

Unner barna suksess

Det er imidlertid ikke bare detaljer fra det kongelige liv Märtha røper overfor Jan Thomas. Hun åpner seg også om sine tre barn, Maud Angelica (18), Leah Isadora (16) og Emma Tallulah (13), som hun fikk med avdøde Ari Behn.

De tre jentene har imponert på hver sin arena den siste tiden. Mens eldstedatteren har gitt ut bok, stakk Leah av med pris under Vixen Awards nylig. Emma Tallulah på sin side har hentet hjem flere medaljer på hesteryggen i løpet av det siste året.

At Märtha har presset barna sine inn i interessene sine avkrefter hun imidlertid raskt. Hun spøker imidlertid om noe hun har tvunget alle tre til å gjøre:

VIXEN: Leah Isadora Behn vant prisen for Årets influencer: Beauty og takket blant annet faren Ari Behn i sin takketale. Vis mer

- Jeg har vel ikke pushet dem noen ting, bortsett fra at jeg har tvunget alle til å ri en periode, spøker hun, men påpeker at de har fått lov til å slutte med hest når de har ønsket det.

- Jeg unner de tre jentene det så innmari etter alt de har gått gjennom, legger hun stolt til når det gjelder alt barna har fått til.

LES OGSÅ: Märthas hemmelige budskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer