Meghan Markle:

Letter på sløret om babydrøm

Den gifteklare Hollywood-stjernen hinter om babyplaner.

SNART MANN OG KONE: Fredag besøkte prins Harry og Meghan Markle Nord-Irland. Foto: NTB Scanpix
SNART MANN OG KONE: Fredag besøkte prins Harry og Meghan Markle Nord-Irland. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og hør): Om knappe to måneder blir det storslått feiring når prins Harry (33) gifter seg med sin vakre skuespiller-kjæreste Meghan Markle (36) i England.

Seremonien finner sted i St. George's Chapel i Windsor Castle den 19. mai, og torsdag avslørte Kensington Palace at bryllupsinvitasjonene endelig er på vei i posten til de spente gjestene.

Men det er tydeligvis ikke bare det forestående bryllupet turtelduene ser frem til.

Nå gir nemlig Markle klare hint om at hun og prins Harry gleder seg til å stifte familie sammen også.

Saken fortsetter nedenfor.

Dette kom frem da duoen fredag besøkte Belfast i Nord-Irland, mens den vakre «Suits»-stjernen slo av en prat med ekteparet Sinead og Adam Murphy som eier Shnuggle - et selskap som lager innovative babyprodukter.

- Jeg er sikker på at vi også kommer til å trenge alt dette på et tidspunkt, sa Meghan mens hun pekte på babyproduktene fra Shnuggle, skriver Hello Magazine.

Produktene som ble vist frem inkluderte en vaskebalje som babyen kan sitte oppreist i, en matte og en sovekurv.

- Det er veldig søtt, skrøt hun videre, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Blir tante og onkel neste måned

Etter møtet med Harry og Meghan fortalte Sinead til bladet at hun tviler på at det tar lang tid før duoen blir foreldre.

- Med et forestående ekteskap kommer det helt sikkert til å komme en kunngjøring i løpet av de neste få årene. Uten at jeg skal legge press på det flotte paret! Det er det verste med å gifte seg. Alle sitter bare og venter på den beskjeden, fortalte hun og la til:

- De virket veldig opptatte av produktene. Harry var spesielt opptatt av badebaljen. Jeg lurer på om han kanskje har sett på mens nevøen eller niesen har badet.

Murphy siktet selvfølgelig til prins George (4 1/2) og prinsesse Charlotte (2 1/2), barna til prins William (35) og hertuginne Kate (36), som Harry virker å ha et nært og godt forhold til.

Neste måned blir han onkel for tredje gang ettersom Kates termin er i april.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

LES OGSÅ: - Raste mot Charles etter utroskapen