HJELP ØNSKES: Prins William og hertuginne Kate trenger en ny barnepike for å passe på sin lille prins. Her er de på vei inn til dåpsseremonien i  i Det kongelige kapell i St. James Palace i oktober.  Foto: REX/All Over Press
HJELP ØNSKES: Prins William og hertuginne Kate trenger en ny barnepike for å passe på sin lille prins. Her er de på vei inn til dåpsseremonien i i Det kongelige kapell i St. James Palace i oktober. Foto: REX/All Over PressVis mer

Leter etter ny barnepike

Prins William og hertuginne Kate trenger mer hjelp med prins George.

SEOGHØR.NO: I april drar prins William og hertuginne Kate på en måneds offisielt oppdrag til New Zealand og Australia. Mens Williams foreldre valgte å reise uten barn på offisielle oppdrag til fjerne strøk vil de kongelige nå ha med seg lille prins George (6 mnd).

Men da trenger de mer hjelp. Barnepiken Jessie Webb (71), som også passet William da han vokste opp, har sagt ja til å passe George i tre måneder. Hennes høye alder tilsier at hvis hun skal være med til Australia trenger hun assistanse og nå ser William og Kate seg om etter en ny barnepike.

Hertugparet ansatte ikke en fulltids barnepike etter Georges fødsel sist juli. Istedet flyttet de hjem til Kates familie i Berkshire, så Kates mor kunne hjelpe til. I september flyttet de videre til Kensington Palace og ansatte Williams gamle barnepike.

- Jeg tror ikke hun vil reise rundt i verden i hennes alder. Og hvis hun gjør det trenger hun en assistent, sier en kilde til Daily Mail.

LES OGSÅ: Bryter med kongelig tradisjon