Kronprinsesse Mette-Marit:

Leste sexscener for Haakon: - Grusomt

Kronprinsesse Mette-Marit avslører at hun satte ektemannen ut av spill med høytlesning fra Geir Gulliksens nye bok.

OPPSIKTSVEKKENDE AVSLØRING: Kronprinsesse Mette-Marit avslørte mandag at hun leste sexscener høyt for ektemannen, kronprins Haakon. Foto: Jens Kalaene/AP/NTB
OPPSIKTSVEKKENDE AVSLØRING: Kronprinsesse Mette-Marit avslørte mandag at hun leste sexscener høyt for ektemannen, kronprins Haakon. Foto: Jens Kalaene/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag var kronprinsesse Mette-Marit (47) på plass på Oslos nye hovedbibliotek Deichman Bjørvika i anledning en forfattersamtale med Geir Gulliksen (56).

Under samtalen kom imidlertid 47-åringen med en oppsiktsvekkende avsløring fra gårsdagen. Det melder NTB.

- Ansiktet til Haakon bare vred seg

Kronprinsessen forklarte nemlig at hun og kronprins Haakon var på vei hjem fra hytten, da hun fortalte ham at hun gruet seg til å snakke om Gulliksens nye bok med navn «Bli snill igjen».

- « Hvorfor det?» «Nei, det er blant annet skrevet … Geir har som vanlig skrevet ut noen av de der grusomme sexscenene sine», sa jeg. «Det kan ikke være så ille?» sa Haakon. Og så sa jeg: «Skal jeg lese?» Og så begynte jeg å lese, forklarte Mette-Marit, og la til at det ble «ganske grusomt» for kronprins Haakon (47).

- Til slutt så jeg ansiktet til Haakon bare vred seg. Det var så gøy, fortsatte hun.

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle var til stede under forfattersamtalen, og kan fortelle at Mette-Marit ga uttrykk for at hun hadde gruet seg til nettopp dette temaet, og diskutert det med ektemannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer