Leste for bestemor og bestefar

Ingrid Alexandra hyllet besteforeldrene i kirken.

LESTE I KIRKEN: Prinsesse Ingrid Alexandra og dronning Sonja ankommer festgudstjenesten i Oslo Domkirke i anledning 75-årsdagen til kongeparet. Prinsessen leste seinere i kirken. Foto: NTB scanpix
LESTE I KIRKEN: Prinsesse Ingrid Alexandra og dronning Sonja ankommer festgudstjenesten i Oslo Domkirke i anledning 75-årsdagen til kongeparet. Prinsessen leste seinere i kirken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forbindelse med kongeparets 75-årsfeiring torsdag, var det torsdag festgudstjeneste i Oslo Domkirke.

Jubilantene kom til kirken sammen med kronprins Haakon (38), kronprinsesse Mette-Marit (38), prinsesse Ingrid Alexandra (8) og Marius (15). Prinsesse Martha Louise (40), Ari Behn (39), prinsesse Astrid (80) og Johan Martin Ferner var også med følget.

Biskop Helga Haugland Byfuglien sa til kongeparet at dette var dagen kongeparet skulle få kjenne varmen strømme til dem fra folket, som takk for det de gir folket.

Noen andre som viste kongeparets deres takknemlighet, var datteren Märtha Louise, svigerdatter Mette-Marit og barnebarnet Ingrid Alexandra. De bidro alle med tekstlesning under festegudstjenesten.
 
Prinsesse Ingrid Alexandra leste fra Paulus brev til filipperne 4. 4-9, mens Mette-Marit leste salme.

Ingrid Alexandra imponerte med å lese trygt og selvsikkert. Men så har hun jo også god erfaring. I forbindelse med foreldrenes 10 års bryllupsdag i august i fjor, leste også prinsessen i samme kirke.

Den gang leste hun sammen med sin fadder kronprinsesse Victoria (34). Denne gangen var det en stolt Mette-Marit som sto ved siden av datteren. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette har aldri skjedd før


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer