Les Märtha Louises rørende minneord til Ari

Slik tar hun farvel med Ari.

RØRENDE INNLEGG: Prinsesse Märtha Louise delte et rørende innlegg om Ari Behns bortgang på sin Instagram-konto fredag kveld. Foto: Skjermdump / Instagram
RØRENDE INNLEGG: Prinsesse Märtha Louise delte et rørende innlegg om Ari Behns bortgang på sin Instagram-konto fredag kveld. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Dette innlegget har prinsesse Märtha Louise delt på Instagram fredag kveld:

- Kjære Ari. Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen.

Og vi er så uendelig triste og lei oss for tapet av nettopp deg, for du var jentenes varme, morsomme, kloke og gode pappa som de savner så dypt. Vi savner de morsomme kommentarene, de fine synsvinklene dine, den poetiske tonen, de overstrømmende komplimentene, den store kjærligheten du hadde for dem.

- I dag hadde du vært så inderlig stolt av dem. Men nå er det et tomrom der du var, for ingen kan noen gang erstatte deg for de vakre jentene våre. Og det er så vondt å tenke på at du ville forlate jorda. Vi er i dyp sorg og smerte alle sammen.

- En usynlig sykdom tok mer og mer overhånd i deg, for sånn er det når den psykiske helsen svikter. Over lang tid så vi deg gradvis bli borte, men vi holdt fast i troen på at dette skulle gå bra. Familien din kjempet for deg. De har stått der for deg dag og natt. Du er og vil fortsette å være dypt savnet, Ari. Og jeg kjenner på en sorg over at du aldri riktig forstod hvor elsket du var.

Jeg håper at vi som er igjen, kan være gode til å rose hverandre og si de fine ordene til hverandre. For vi har dette livet til å dele nettopp hvor glad vi er for hverandre og hvilke fantastiske kvaliteter vi ser i hverandre. Vi holder deg i kjærlighet, Ari, og går videre med dine ord: Hver dag er en fest og du er et smykke.

LES OGSÅ: - En emosjonell og tung dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer