<strong>DET SVINGER:</strong> Prinsen har tidligere blitt kåret til den verst kledde - uten at han selv har endret stil. Foto: FameFlynet
DET SVINGER: Prinsen har tidligere blitt kåret til den verst kledde - uten at han selv har endret stil. Foto: FameFlynet Vis mer

Ler av ikonstempel

Prins Charles ble kåret til en av verdens best kledde menn.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere i år kåret det anerkjente mannebladet GQ den 64 år gamle prins Charles til en av verdens mest stilfulle menn. Selv tar Charles kåringen med en klype salt.

- Mine damer og herrer - jeg føler det er vanskelig å leve med meg selv etter at jeg oppdaget at noen mener jeg er et slags moteikon, fortalte prinsen til latter fra forsamlingen under åpningen av moteuken for menn i London.
 
- Jeg har pendlet mellom å være den best kledde til å være den verst kledde. Jeg vet ikke hvorfor - antar at det er fordi det selger blader.
 
I motsetning til sin svigerdatter, hertuginne Kate (30), holder prins Charles seg langt unna populære og trendy designerklær.

I stedet foretrekker 64-åringen skreddersydde dresser og skjorter fra tradisjonelle britiske skreddere som Anderson & Sheppard, Turnball & Asser samt hatter fra Lock og sko fra Lobb.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kongesjokk for prinsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer