Leonore ble utålmodig på morfars bursdag

Barnebarna stjal showet på kong Carl Gustafs 69-årsdag.

UTÅLMODIG: Prinsesse Leonore synes det var kjedelig å sitte på mammas arm, og ville heller være nede på bakken slik som sin kusine Estelle. 

 Foto: NTBscanpix
UTÅLMODIG: Prinsesse Leonore synes det var kjedelig å sitte på mammas arm, og ville heller være nede på bakken slik som sin kusine Estelle. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sveriges kong Carl Gustaf fyller 69 år i dag, og tradisjonen tro ble han feiret med brask og bram i ytre borggård ved det kongelige slott i Stockholm. Flere hundre innbyggerne og turister hadde tatt oppstilling for å få et glimt av jubilanten.

Men det var nok ikke bare kongen de var kommet for å se.

I programmet på det svenske kongehusets nettsteder var både dronning Silvia, kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prinsesse Madeleine, prins Carl Philip og hans Sofia Hellqvist oppført å skulle delta under feiringen.

Men til stor glede for alle kom kom to sjarmtroll til - og det var uten tvil de to som fikk mest oppmerksomhet fra både kongefamilien selv og folket!

Prinsesse Estelle (3) og prinsesse Leonore (1) var begge på plass for å hylle morfar på bursdagen, og det er liten tvil om at de to er populære hos svenskene.

Estelle smilte og danset, og sto eksemplarisk mellom mormor Silvia og mamma Victoria under hele seansen.

Dette har hun åpenbart trening i!

Hun har allerede vært med på en rekke offisielle tilstelninger i sitt korte liv, og dette var faktisk tredje gang hun er med å feirer kongens offisielle bursdagsfest. Prinsessen var bare drøye to måneder gammel, da hun første gang var med på balkongen sammen med familien denne dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer