Lekket sex-detaljene etter den kongelige skandalen

17-åringen forteller om de pikante møtene med prins Andrew, da hun ble lånt ut som sex-slave.

NORGESVENN: Prins Andrew var gift med Sarah Ferguson. Familien og barna feiret i år nyttår i Verbier, men på grunn av anklagene måtte Andrew avbryte ferien og dra hjem til England. Hun har nå gått ut og forsvart eks-mannen. Foto: Corbis / Splash News/ All Over Press
NORGESVENN: Prins Andrew var gift med Sarah Ferguson. Familien og barna feiret i år nyttår i Verbier, men på grunn av anklagene måtte Andrew avbryte ferien og dra hjem til England. Hun har nå gått ut og forsvart eks-mannen. Foto: Corbis / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Dronning Elizabeths sønn, prins Andrew, har den siste uka vært i hardt vær etter at han er anklaget for å ha hatt sex med en jente på 17 år.

Den bristiske prinsen, som er far til prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie og tidligere gift med Norgesvennen Sarah Ferguson, har nå blitt kalt inn på teppet hos dronningen for å forklare seg.

Prins Andrews venn, den amerikanske milliardæren Jeffrey Epstein, er tidligere dømt for sex med mindreårige. I forbindelse med et nytt søksmål i USA, hvor 40 jenter saksøker finansmogulen for å ha utnyttet dem seksuelt, er prins Andrews navn nå trukket inn i saken.

En av jentene, Virginia Roberts, hevder hun var ansatt hos Jeffrey og lånt ut til vennene hans som sex-slaver. Og det er her Prins Andrew kommer inn. Virginia hevder hun hadde sex med prinsen tre ganger da hun var 17 år gammel. I Florida - hvor søksmålet er levert inn, er den seksuelle lavalderen 18.

Slikket tærne

Under det første møtet i London i 2001, skal prinsen ha vist stor interesse for føttene hennes og slikket henne mellom tærne og bak hælen på badet hjemme hos en felles venn, etter å ha befølt brystene hennes på en nattklubb. Deretter skal de to ha gått til et soverom for å ha sex.

- Han var ikke frekk. Det var ikke voldtekt. Men det var ikke kjærlighet heller, forteller hun i rettsdokumentene som nå er lekket.

Det kommer også fram av dokumentene at Virginia skal ha blitt betalt over 100.000 kroner for sine «tjenester» av vennen Jeffrey. Og prinsen skal heller ikke ha brukt kondom, ettersom Jeffrey visste at Virginia gikk på P-piller, står det i papirene.

Andre gangen hun møtte prinsen var i vennens leilighet i New York. Der skal Virginia ha massert prinsen, før det ble «happy ending» på massasjebenken.

ORGIE-ØY: Det var på denne private øya, Little St. James i Karibien, at prins Andrew skal ha kost seg med syv russiske jenter, Virginia Roberts og finansmannen Jeffrey Epstein. Foto: Lawton/Splash News/ All Over Press
ORGIE-ØY: Det var på denne private øya, Little St. James i Karibien, at prins Andrew skal ha kost seg med syv russiske jenter, Virginia Roberts og finansmannen Jeffrey Epstein. Foto: Lawton/Splash News/ All Over Press Vis mer

Tredje og siste gang Virginia hevder å ha truffet prinsen var på Epsteins private øy i Karibien, hvor hun sammen med syv russiske jenter fikk beskjed om å underholde de to mennene:

- Vi fikk beskjed om å ta av oss klærne og kysse og ta på hverandre. Jeg utførte så seksuelle tjenester på prinsen, forteller Virginia.

Foreløpig har prinsen via sine talspersoner ved Buckingham Palace benektet at han har hatt sex med Virginia, som da bare var 17 år. 

I England er avisene hver fulle av stoff om den kongelige skandalen, som er den verste i England på mange, mange år.

LES OGSÅ: Madeleine får ikke leid ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer