Prins Joachim og prinsesse Marie:

Leier ut luksusvillaen til styrtrik «TV-baronesse»

Fotballstjernen Nicklas Bendtners ekskjæreste skal leie prinseparets private villa.

HAR FLYTTET: Prins Joachim og kona prinsesse Marie har flyttet ut av residensen deres som ligger utenfor København - med kurs mot Paris. Nå er det blitt kjent at villaen er leid ut til en kjent dansk baronesse.
HAR FLYTTET: Prins Joachim og kona prinsesse Marie har flyttet ut av residensen deres som ligger utenfor København - med kurs mot Paris. Nå er det blitt kjent at villaen er leid ut til en kjent dansk baronesse. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar ble det kjent at prins Joachim (50) og kona prinsesse Marie (43) skal flytte til Paris i Frankrike med sine to barn. Den gang ble det kjent at flyttingen skjer allerede til høsten - og at oppholdet vil være midlertidig.

Grunnen til at prinseparet og de to barna, prins Henrik (10) og prinsesse Athena (7), setter kursen mot den franske hovedstaden, er at prins Joachim skal gjennomføre en høyt rangert militær utdannelse.

Når den danske prinsefamilien nå snart flytter ut av landet, vil det også bety at de forlater sin faste residens i Danmark for en lengre periode - nemlig villaen på Klampenborg utenfor København - hvor de har bodd siden oktober 2014.

UT AV LANDET: Prins Joachim har allerede flyttet ut av villaen med resten av familien - med kurs for Paris. Her med datteren prinsesse Athena. Foto: NTB Scanpix
UT AV LANDET: Prins Joachim har allerede flyttet ut av villaen med resten av familien - med kurs for Paris. Her med datteren prinsesse Athena. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå er det blitt kjent at prins Joachim skal leie ut villaen mens den står tom - og han skal ikke leie ut til hvem som helst. Det er nemlig den danske «TV-baronessen» Caroline Fleming (43) som skal bo i familiens luksusvilla mens de er i Frankrike.

Det skriver en rekke danske medier, deriblant danske Se og Hør.

FLYTTER INN: Den danske TV-personligheten og modellen Caroline Fleming skal leie villaen til prins Joachim og resten av familien. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER INN: Den danske TV-personligheten og modellen Caroline Fleming skal leie villaen til prins Joachim og resten av familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Styrtrik «TV-baronesse»

Nå har nemlig prins Joachim og resten av familien flyttet ut av den over 500 kvadratmeter store villaen - og den står dermed klar for Fleming, som ifølge danske Se og Hør skal flytte inn 1. august.

«TV-baronessen» skal være en svært god venn av familien, og også ha nære bånd til flere andre medlemmer av den danske kongefamilien. Hun var også til stede under prins Joachims private 50-årsfeiring i juni år.

Ifølge ukebladet returnerer Fleming nå tilbake til Danmark, etter å ha bodd i utlandet i 25 år. Hun har blant annet bodd i London med sin tidligere ektemann, den britiske overklasse-milliardæren Rory Fleming.

- Jeg kan bekrefte at Caroline har leid prins Joachims hus og flytter inn med sin familie i begynnelsen av august, sier baronessens manager Jesper Thomsen til danske Se og Hør.

Fleming er allerede godt kjent for det danske folk som TV-personlighet og modell. Hun medvirket i serien «Baronessen» i 2007, som var en braksuksess - og som omhandlet hennes overdådige livsførsel og luksuslivet i den danske overklassen.

Serien ble også sendt på TV 2 i Norge - noe som gjorde at mange nordmenn også stiftet bekjentskap med den berømte baronessen.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Har barn med Bendtner

Fleming er oppvokst på Valdemar Slott i Tåsinge - et slott som har huset danske baronesser og baroner i generasjoner. Men Fleming er ikke bare kjent for sin ekstravagante og overdådige livsstil - hun er også kjent for å ha vært sammen med den danske fotballspilleren Nicklas Bendtner (31).

De fikk sønnen Nicolas sammen i desember 2010. Etter hvert slo imidlertid kjærligheten sprekker, og forholdet tok slutt.

KONGEVENN: Caroline Fleming er god venn av den danske kongefamilien. Her er hun i London i 2016. Foto: NTB Scanpix
KONGEVENN: Caroline Fleming er god venn av den danske kongefamilien. Her er hun i London i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fleming har også ytterligere to barn fra et tidligere forhold. Hun fikk sønnen Alexander i april 2004 og datteren Josephine i desember 2006, sammen med Rory Fleming - som hun var gift med fra 2001 til 2008.

Det er ingen tvil om at Fleming har et godt forhold til den danske kongefamilien. Danmarks kronprinsesse Mary (47) var nemlig gudmor til datteren hennes Josephine da hun ble døpt i 2007.

Flytter fra Danmark

Det var i januar i år det ble kjent at den danske prinsefamilien forlater hjemlandet.

Årsaken til at familien på fire setter kursen mot den franske hovedstaden, skyldes at Joachim skal ta Frankrikes høyeste rangerte militære utdannelse.

- Oppholdet er midlertidig, mens utdannelsen finner sted, het det i pressemeldingen fra det danske kongehuset da nyheten ble kjent i januar i år.

For prinsesse Marie betyr det at hun vender tilbake til sitt hjemland - i hvert fall for en stund. Planen er at prinseparet skal bo i den franske hovedstaden fra september i år og frem til sommeren 2020.

- Det blir en spennende utfordring, fortalte prinsessen til danske Se og Hør tidligere i år.

LES OGSÅ: Gjør comeback i «Suits»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer