Prins Joachim og prinsesse Marie:

Leier ut luksusvillaen til styrtrik «TV-baronesse»

Fotballstjernen Nicklas Bendtners ekskjæreste skal leie prinseparets private villa.

HAR FLYTTET: Prins Joachim og kona prinsesse Marie har flyttet ut av residensen deres som ligger utenfor København - med kurs mot Paris. Nå er det blitt kjent at villaen er leid ut til en kjent dansk baronesse.
HAR FLYTTET: Prins Joachim og kona prinsesse Marie har flyttet ut av residensen deres som ligger utenfor København - med kurs mot Paris. Nå er det blitt kjent at villaen er leid ut til en kjent dansk baronesse. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar ble det kjent at prins Joachim (50) og kona prinsesse Marie (43) skal flytte til Paris i Frankrike med sine to barn. Den gang ble det kjent at flyttingen skjer allerede til høsten - og at oppholdet vil være midlertidig.

Grunnen til at prinseparet og de to barna, prins Henrik (10) og prinsesse Athena (7), setter kursen mot den franske hovedstaden, er at prins Joachim skal gjennomføre en høyt rangert militær utdannelse.

Når den danske prinsefamilien nå snart flytter ut av landet, vil det også bety at de forlater sin faste residens i Danmark for en lengre periode - nemlig villaen på Klampenborg utenfor København - hvor de har bodd siden oktober 2014.

Nå er det blitt kjent at prins Joachim skal leie ut villaen mens den står tom - og han skal ikke leie ut til hvem som helst. Det er nemlig den danske «TV-baronessen» Caroline Fleming (43) som skal bo i familiens luksusvilla mens de er i Frankrike.

Det skriver en rekke danske medier, deriblant danske Se og Hør.

Styrtrik «TV-baronesse»

Nå har nemlig prins Joachim og resten av familien flyttet ut av den over 500 kvadratmeter store villaen - og den står dermed klar for Fleming, som ifølge danske Se og Hør skal flytte inn 1. august.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer