SKAL VI DANSE?: Kanskje vi snart kan få se Märtha i "Skal vi danse"?. Her er Mari Maurstad i aksjon. Foto: Se og Hør
SKAL VI DANSE?: Kanskje vi snart kan få se Märtha i "Skal vi danse"?. Her er Mari Maurstad i aksjon. Foto: Se og HørVis mer

Lei Märtha til julebordet

Nå kan du leie inn et medlem av kongefamilien til ditt julebord.

SEHER.NO: Dersom du er lei komikere og musikere som underholdning under årets julebord finnes det nå en løsning- lei inn et kongefamiliemedlem, eller rettere sagt prinsesse Märtha Louise .

Denne helgen dukket nemlig prinsessen opp under julebordet for de ansatte i eventselskapet Gyro i Oslo, skriver VG.

Ifølge avisen skal prinsessen ha fremført et erotisk eventyr for voksne. Dette vil likevel ikke hennes manager Jan Sollesnes kommentere.

Men ifølge Sollesnes vil prinsessen kunne stille opp på andre lignende arrangementer, dersom " de er av en art som passer med hennes kulturformidling".

Ifølge flere kommunikasjonseksperter og reklamefolk, deriblant kommunikasjonsrådgiver Ole Christian Apeland, betyr det at prinsessen nå tar på seg denne typen oppdrag at hun først og fremst er næringsdrivende, ikke kongelig.

- Prinsessens opptreden viser at hun først og fremst er næringsdrivende, ikke kongelig. Hun er blitt artist og må ta de jobbene som byr seg,sier Apeland til VG. 

Ifølge reklameguru Ingebrigt Steen-Jensen benytter Märtha sin status til å tjene penger på samme måte som idrettsfolk og politikere.

- Nå gleder vi oss bare til hun skal stille opp i "Skal vi danse", sier Steen-Jensen til VG.

LES OGSÅ: - Pia til årets julebord?