Lei av å være i skyggen av Märtha

- Jeg er ofte klippet bort fra bilder i media, og du kan plutselig se en bit av skulderen min inntil Märtha, sier englemakker Elisabeth Nordeng.

KOLLEGER: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng fotografert i fjor i forbindelse med boken «Englenes hemmeligheter» de har skrevet sammen. Foto: NTB scanpix
KOLLEGER: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng fotografert i fjor i forbindelse med boken «Englenes hemmeligheter» de har skrevet sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Elisabeth Nordeng (45) traff Märtha Louise (41) da de begge to gikk på samme klarsynt-kurs over en toårsperiode for noen år tilbake.

De to damene fant etter hvert tonen, og har blant annet startet opp den såkalte «engleskolen» Astarte Inspiration, og har skrevet bok og holder foredrag sammen.

Til VG Helg forteller Nordeng at det enkelte ganger kan være problematisk å være kollega og venninne med en så profilert person som Märtha, og sier til avisen at hun enkelte ganger føler hun må ta plass for å ikke havne i skyggen av prinsessen.

- Jeg er ofte klippet bort fra bilder i media. Du kan plutselig se en bit av skulderen min inntil Märtha, så er hun på forsiden. I tillegg er det TV-programmer som sier at de bare kan ta imot én gjest. Det har vært litt sånn: «Åh, må du ha med deg henne igjen?».

Men de to venninnene er samkjørte om at de begge to er likeverdige:

- Avtalen oss i mellom er så sterk at det har vært en grunnstøtte for oss begge.

Denne helgen debuterer duoen som skribenter for VG Helg - og hopper dermed etter Märthas ektemann Ari Behn (40) som har vært fast spaltist for magasinet i 35 uker.

LES OGSÅ: Mette-Marit hyller dronning Sonja for oppdragelsen av Haakon
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer