SOM PLOMMEN I EGGET: Prins William jobbet som redningspilot i Anglesey i over tre år før han sluttet i fjor. Nå lengter han tilbake til spakene!


 Foto: All Over Press
SOM PLOMMEN I EGGET: Prins William jobbet som redningspilot i Anglesey i over tre år før han sluttet i fjor. Nå lengter han tilbake til spakene! Foto: All Over PressVis mer

Lei av å bare være prins

Prins William har spurt sin bestemor om lov til å få fortsette sin militære karriere.

SEOGHØR.NO: Siden i fjor sommer har prins William vært prins på fulltid, men det har åpenbart vært for lite action for Storbritannias fremtidge konge. Nå lengter han tilbake til tiden bak helikopterspakene!

Men når man er prins kan man ikke gjøre som man vil. William har ifølge Sunday Times derfor måtte be sin farmor, dronning Elizabeth, pent om å få arbeide som pilot igjen.

Og farmor skal ha sagt ja. Nå vurderer han derfor å jobbe som ambulansepilot i East Anglian ambulance service.

STOLT PAPPA: Prins Charles har alltid vært en av sin sønns nærmeste støttespillere, når det gjelder den militære karrieren. Foto: All Over Press
STOLT PAPPA: Prins Charles har alltid vært en av sin sønns nærmeste støttespillere, når det gjelder den militære karrieren. Foto: All Over Press Vis mer

- Kongefamilien støtter ham fullt ut, sier en kilde til avisen.

En av hoffets talsmenn skal ha fortalt at William ikke føler seg klar for å være fulltids kongelig ennå:

- Prinsen er fullt ut forpliktet til å følge opp sine stiftelser og veldedighetsorgansiasjoner, men han føler ikke at han har fått tiden som flyver ut av systemet ennå, sier han til den britiske avisen.

Hertuginne Kate har nok blandede følelser rundt at ektemannen vil ut å fly igjen. I forordet til en bok om å være militær kone, skrev hun litt om tankene og bekymringene hun har hatt:

- Jeg kan ikke late som at jeg ikke var engstelig til tider, vel vitende om at William var ute i svært utfordrende forhold. Men han elsket å gjøre det, og jeg var alltid veldig stolt av ham!
 

LES OGSÅ: Starter kronerulling for kronprinsparet