Leah Isadora Behn:

Leahs hemmelige kjendisbursdag

Kronprinsparet hyllet sin elskede niese med hemmelig bursdagsfeiring hjemme på Skaugum lørdag.

Leah Behn feirer hemmelig 18-årsfest på Skaugum. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug, «Powerwomen Norge»/Viaplay, NRK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (51) og Ari Behns mellomste datter, Leah Isadora Behn (18), ble myndig på selveste påskeaften, men den store familiefeiringen skjedde først lørdag.

Den store dagen har vært omspunnet med mye hemmelighetskremmeri, men Se og Hør kan nå avsløre visse sentrale elementer i Leahs private 18-årsfest. Den ble holdt på kronprinsparets eiendom, Skaugum, og kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49) sto som stolte verter.

Kjendiser på gjestelisten

Etter det Se og Hør kjenner til, sto en rekke kjente navn på gjestelisten. Samboerparet Jan Thomas (56) og Harlem Alexander (35) er nære venner av de kongelige, og Leah har fått god opplæring av Jan Thomas i studioet sitt.

Hele pappa Ari Behns familie var selvsagt til stede for å feire den sprudlende 18-åringen, godt kjent over hele landet gjennom sine sosiale medier og ikke minst den populære serien «Powerwomen Norge» på Viaplay. Her er hun en av fem kvinner som den siste tiden har fått vise frem hverdagen og karrieren sin.

Farmor Marianne Solberg Behn (69), farfar Olav Bjørshol (71), tante Anja Sabrina Bjørshol (49) og onkel Espen Mathias Behn (45) var blant de mange som gjør stor stas på Leah i dag. Anja og Espens barn – Leahs søskenbarn – var også selvskrevne bursdagsgjester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer