Meghan Markles søster Samantha Grant:

Langet ut mot Meghan - nå angrer søsteren

- Jeg mente ingenting negativt.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hun har ikke vært sjenert i møtet med rampelyset.

Meghan Markels (36) halvsøster, Samantha Grant (52), har langet ut mot søsteren og hennes kongelige forlovede, og har i tillegg uttalt at Markle ikke egner seg som medlem av den britiske kongefamilien.

Knappe to måneder før det store bryllupet står i St. Georges Chapel i Windsor Castle, har imidlertid pipa fått en annen lyd hos Markles frittalende familiemedlem.

I et intervju med den svenske avisen Expressen, legger Grant seg langflat om flere av sine uttalelser, og erklærer høylytt sin kjærlighet for søsteren.

Hun erkjenner også at hun heller ikke har gitt opp håpet om en invitasjon til det kongelige bryllupet.

Kritiserte Meghan

Etter at forlovelsen mellom prins Harry (33) og Meghan Markle ble kjent i slutten av november, har Grant, som er Markles halvsøster fra deres fars første ekteskap, kommet med flere krasse kommentarer om Markle fra sitt hjem i Florida.

I januar reiste Harrys kommende kone til India for å rette oppmerksomhet mot kvinners rettigheter og viktigheten av utdannelse for unge jenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.