Prins Henrik og dronning Margrethe:

La konflikten til side for å feire barnebarnet

Dronning Margrethe og prins Henrik koste seg sammen på båttur.

I GODT HUMØR: Prins Henrik og dronning Margrethe har vært mye omtalt i danske medier den siste måneden. Søndag dukket dem begge opp for å feire bursdagen til barnebarnet prins Nikolai. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: NTB scanpix
I GODT HUMØR: Prins Henrik og dronning Margrethe har vært mye omtalt i danske medier den siste måneden. Søndag dukket dem begge opp for å feire bursdagen til barnebarnet prins Nikolai. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Søndag ettermiddag samlet den danske kongefamilien seg for å feire 18-årsdagen til prins Nikolai, sønnen til grevinnen av Fredriksborg, Alexandra (53), og prins Joachim (48).

Familien tilbrakte den solfylte søndagen om bord på kongeskipet Dannebrog, der de feiret bursdagen til «kongefamiliens Justin Bieber» med middag og fest, ifølge Ekstrabladet.

Dronning Margrethe (77), som sto for regi av feiringen, og prins Henrik (83) var selvsagt på plass for å feire sitt eldste barnebarn.

Saken fortsetter nedenfor.

Den siste måneden har det stormet rundt den frittalende prinsen, etter at han uttalte at han ikke ønsker å begraves sammen med sin kone.

Under bursdagsfeiringen så paret imidlertid ut til å være i strålende humør, og de begge smilte og vinklet entusiastisk til pressen som møtte opp ved Amaliehaven i København, der skipet hadde lagt til kai.

Det er også bare noen få dager siden prins Henrik ble utskrevet fra sykehus, etter å ha fått behandling for smerter og komplikasjoner fra en tidligere skade i høyre ben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer