Kysset til vill jubel

Kronprins Guillaume og grevinne Stéphanie viste kjærligheten for folket.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag formiddag ble kronprins Guillaume og grevinne Stéphanie de Lannoy erklært mann og kone i kirken i Luxembourg. Dagen før giftet de seg under en borgerlig seremoni.

Paret så svært forelsket ut under seremonien i kirken, og kronprinsen måtte tørke noen tårer da han så på sin vakre brud. 

I motsetning til mange andre kongelige brylluper blir denne seremonien beskrevet som svært personlig og intim. Etter at de ble erklært mann og kone gikk Guillaume og hans hustru ut på trappen foran kirken der de delte sitt første kyss - til vill jubel fra den fremmøtte folkemassen.

De følger dermed kongelig tradisjon. Også vår egen kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon, svenske kronprinsesse Victoria og hennes prins Daniel og britiske prins William og Kate Middelton har kysset hverandre til applaus og tilrop fra publikum.  

Få flere detaljer om alle høydepunktene fra bryllupet i tirsdagens Se og Hør!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gråt i kirken  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer