Kunstner-debuterte som 74-åring

Se video fra dronningens kunstutstilling her!

<strong>SAMMEN:</strong> Dronning Silvia og dronning Sonja var i godt humør under utstillingen «Under stort press» i Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Foto: Scanpix
SAMMEN: Dronning Silvia og dronning Sonja var i godt humør under utstillingen «Under stort press» i Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Sonjas utstilling nederst i saken!

SEHER.NO: Kunstinteresserte dronning Sonja debuterte med sin egen utstilling som 74-åring. Det gjorde hun på jubileumsutstillingen «Under stort press» ved Dunkers kulturhus i Helsingborg i Sverige.

Mange hadde møtt opp for å se Sonjas allerede utsolgte bilder. Både kronprins Haakon (38) og svenske dronning Silvia (67) var til stede og kom med rosende ord.

- Det er litt underlig å være den som nå skal vurderes, en ny opplevelse. Samtidig er det trygt og godt å gjøre dette sammen med disse inspiratorene jeg har hatt rundt meg. De kan så mye og er så sikre. Jeg føler at jeg er blitt båret fram, men jeg har gjort alt selv altså, sier dronningen til NTB.

Bildene er grafisk trykk som er basert på fotografier fra en tur til Svalbard i 2006. De har fått gode kritikker av kunstanmeldere.

Les hele saken i tirsdagens Se og Hør, som er i salg nå!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er dronning Sonjas egne bilder

Se video fra Sonjas utstilling nederst i her:[obj:media:10341]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer