Kungens elskerinne til «Skal vi danse»

Camilla Henemark klar for rampelyset etter det kongelige oppstyret.

SKAL DANSE: Den svenske avisen Expressen skriver at kong Carl Gustafs angivelige elskerinne, Camilla Henemark (47), er en av de som skal danse i den nye sesongen av TV4-programmet «Let's dance».  Foto: Stella Pictures
SKAL DANSE: Den svenske avisen Expressen skriver at kong Carl Gustafs angivelige elskerinne, Camilla Henemark (47), er en av de som skal danse i den nye sesongen av TV4-programmet «Let's dance». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendisene som skal være med i den svenske versjonen av «Skal vi danse», eller «Let's dance» som programmet heter i Sverige, begynner å bli klare for å innta parketten.
 
Selv om TV4 ikke vil bekrefte navnene, mener Expressen å vite at kong Carl Gustafs angivelige elskerinne, Camilla Henemark (47), er en av de som skal danse i den nye sesongen av TV-programmet.

I boka Den motvillige monarken som skapte mye oppstyr da den kom ut i 2010, påstås det at kongen hadde et romantisk forhold til den tidligere artisten i rundt ett år.

Ifølge boken «Carl Gustaf XVI - den motvillige monarken» skal Henemark og svenskekongen  ha møttes for første gang under en privat middag på Fridhemsplan i Stockholm.

Senere skal 46-åringen ha blitt invitert på en middag i forbindelse med en privatfest på Östermalm. Etter dette møtet skal Carl Gustaf angivelig ha innledet et forhold til artisten.

Henemark har tidligere snakket åpent om sine alkoholproblemer i programmet «Berg flytter inn» på svensk TV4, der hun fortalte at problemene blusset opp i kjølvannet av den kongelige skandaleboka.


- Det ble så ille at jeg satt alene på hotellrommet og drakk. Jeg begynte å drikke på feil måte for å fordøye alt, uttalte hun i programmet, ifølge Expressen.

Nå skal Henemark være klar for å innta rampelyset på en mer glamorøs måte, og vil vise sine dansekunster sammen med svenske kjendiser som forfatter Anna Benson, fotspiller Anton Hysén, supermodell Marcus Schenkenberg, TV-bonde Pär-Ola Nyström og skuespiller Molly Nutley.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg og kongen var lekekamerater

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer