Kungen feiret dagen i søppelsekk

Regnet høljet ned da Sveriges kronprinsesse Victoria feiret 34-årsdagen.

FESTLIG SYN: Da regnet silte under bursdagsfeiringen til kronprinsesse Victoria torsdag, tok kongefamilien grep og dekket seg til med søppelsekklignende trekk. Kong Carl Gustaf (midten) tok den helt ut og ble til «Søppelkungen»...  Foto: Stella Pictures
FESTLIG SYN: Da regnet silte under bursdagsfeiringen til kronprinsesse Victoria torsdag, tok kongefamilien grep og dekket seg til med søppelsekklignende trekk. Kong Carl Gustaf (midten) tok den helt ut og ble til «Søppelkungen»... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere av de hysteriske bildene av «Søppelkungen» og resten av kongefamilien nederst i saken!

SEHER.NO: Da Sveriges kronprinsesse Victoria feiret sin 34. fødselsdag torsdag 14. juli, var ikke bursdagsbarnet akkurat heldig med været. Regnet bøttet ned under feiringen i Borgholm på den svenske øya Öland, der hele kongefamilien og kronprinsesse Victorias ektemann prins Daniel var til stede.

Bursdagsfeiringen begynte riktignok innendørs på Solliden Slott, som er den svenske kongefamiliens sommerhus. Men da turen gikk videre, med hest og vogn, til idrettsplassen i Borgholm, kunne ikke den royale familien gjemme seg for regnet lenger. Der ble dagen feiret med underholdningsinnslag ved artister som Eurovision-deltager Eric Saade, Carola og Andreas Johnson.

Ifølge SvenskDamtidning ble kongefamilien utrustet med regn-ponchoer, men disse lignet uansett mistenkelig på sorte søppelsekker. Den kongelige familien var derfor et riktig så pussig syn der de satt på første rad: Hele familien, så nær som Victoria selv og dronning Silvia - som var ikledd folkedrakter, satt drapert i de søppelsekkligende regntrekkene mens de klappet høflig for artistene.

Kong Carl Gustaf, som for lengst er blitt Europas nye «skandalekonge», tok den like gjerne helt ut og trakk «søppelsekken» over hodet for å sikre seg maksimal beskyttelse mot regnet. Han står dermed i fare for å pådra seg noen nye kallenavn: Kanskje «Søppelkungen» blir medienes nye favoritt?

- Det var antageligvis ikke så morsomt for statslederen vår å sitte i en TV-sending i noe som så ut som en søppelsekk, påpeker hoffekspert Roger Lundgren overfor Aftonbladet.

Men det var tydeligvis morsomt for svenskekongens familie! Bursdagsbarn kronprinsesse Victoria så først ikke ut til å tro sine egne øyne da pappa kong Carl Gustaf ble forvandlet til søppelmann. Den vakre 34-åringen gapskrattet mens hun fulgte kongens kamp inni regn-ponchoen, før hun og dronning Silvia trådte til med en hjelpende hånd...

Alle skandaleoppslagene kongen har måttet tåle den siste tiden, har åpenbart gjort ham bedre rustet til å takle slike småpinlige situasjoner. Carl Gustaf lagde nemlig også grimaser og gjorde litt narr av seg selv på datterens regntunge dag, til familiens store begeistring.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kalte opp datteren etter sin døde søster   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer