Kungen beordret Madde hjem fra New York

Svenskekongen synes visst at datteren har hatt det morsomt lenge nok.

KALT HJEM: Kong Carl Gustaf beordret denne uken prinsesse Madeleine hjem til Sverige for et familieråd. Her avbildet på et arrangement i FN i New York i februar. Foto: Stella  Pictures
KALT HJEM: Kong Carl Gustaf beordret denne uken prinsesse Madeleine hjem til Sverige for et familieråd. Her avbildet på et arrangement i FN i New York i februar. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Sveriges prinsesse Madeleine (28) flyktet til New York etter alt oppstusset rundt den brutte forlovelsen med utro Jonas Bergström (31).

I den amerikanske metropolen har hun funnet seg godt til rette - også i kjærlighetslivet. Hun har falt for forretningsmannen Christopher O'Neill og virker lykkeligere enn på lenge. Nå ser det imidlertid ut til at New York-lykken kan få en brå slutt.

Denne uken beordret nemlig kong Carl Gustaf (64) yngstedatteren hjem igjen til Sverige. For selv om han er glad over datterens nyfunne lykke er han bekymret for at hun gjør for lite representasjonsarbeid for det svenske kongehuset. Prinsessen ankom Stockholm tidligere denne uken for å delta på familieråd på Drottningholm. Det skriver Expressen.

Kongen skal ha vært interessert i å få svar på en rekke spørsmål av sin vakre datter. Først og fremst lurer han på hvor lenge hun skal bli boende i New York, og om hun har planer om å oppfylle noen av sine offisielle kongelige plikter. Han er visstnok urolig for at prinsessen jobber for lite.

Ifølge Expressen skal kong Carl Gustaf også være bekymret for at kongefamilien vil høste kritikk for at den offentlige kalenderen ikke er full nok - hele sommeren skal fortsatt ikke være planlagt.

- Kongen vil ikke risikere at Madeleine utsettes for denne kritikken og derfor vil han at hun tar en beslutning når det gjelder fremtiden, skriver Expressen. Det svenske hoffet har ikke bekreftet påstandene Expressen kommer med.

Om et par uker skal dronning Silvia (67) reise over til USA, der hun skal møte prinsessens kjæreste for første gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forholdet skal ha tatt slutt