Leah Isadora Behn

- Kult, rocka og modig valg

Leah Isadora imponerte i norsk design.

MIDTPUNKT: Leah Isadora - ikledd norsk design - omringet av familien i forbindelse med presselanseringen av den nye serien «Powerwomen Norge». F.v. Storesøster Maud Angelica Behn, bonusfar Durek Verrett, Leah Isadora, lillesøster Emma Tallulah og mamma prinsesse Märtha Louise. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MIDTPUNKT: Leah Isadora - ikledd norsk design - omringet av familien i forbindelse med presselanseringen av den nye serien «Powerwomen Norge». F.v. Storesøster Maud Angelica Behn, bonusfar Durek Verrett, Leah Isadora, lillesøster Emma Tallulah og mamma prinsesse Märtha Louise. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken var det presselansering på Viaplay-serien «Powerwomen Norge». En TV-serie hvor blant andre prinsessedatteren Leah Isadora Behn (17) deler mer av livet sitt med seerne.

«Bli bedre kjent med Anita Krohn Traaseth, Isabelle Ringnes, Leah Behn, Ingeborg Heldal og Iman Meskini. De fem driftige foregangskvinnene er store på hvert sitt felt og i denne serien kommer vi tett på deres karrierer og privatliv», heter det i programomtalen.

En forventningsfull Leah hadde selskap av sin mor prinsesse Märtha Louise (51), søstrene Maud Angelica (19) og Emma Tallulah (14), samt morens forlovede Durek Verrett (47) på lanseringen.

ØVELSESKJØRER: Både Leah Behn og mor, prinsesse Märtha Louise, er litt anspente når Leah skal ut på veien i «Powerwomen Norge». Reporter: Anita Kristiansen. Video: Viaplay/Nora Skavhaug. Vis mer

Og sistnevnte ga bonusdatteren de beste skussmål:

- Jeg synes Leah er fantastisk. Leah er en person som er selvmotivert. Det jeg elsker med henne er at hun tror på det hun gjør og når hun går for noe gjør hun det hundre prosent. Jeg tror hun er en rollemodell for mange tenåringer, uttalte Verrett til Se og Hør.

Stolt designer

Leah var kledd i sort skinn i anledning lanseringen, og det er tydelig at hun er bevisst sin rolle. Valget falt nemlig på norsk design, nærmere bestemt en kort skinnkjole fra ENVELOPE1976.

- Et kult, rocka og modig valg av kjole, sier designeren av merket Celine Irgens Aagaard til Se og Hør, og fortsetter:

ROCKA: Leah Isadora stilte i Beverly dress fra norske ENVELOPE1976. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ROCKA: Leah Isadora stilte i Beverly dress fra norske ENVELOPE1976. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det er alltid stas å se noen bære norsk design enten det er noen man observerer på gaten eller ser i media. Det betyr selvsagt mye for norsk moteindustri når offentlige personer velger norsk design - og da særlig også de kongelige som har en helt egen posisjon. At Leah Isadora Behn valgte kjole fra ENVELOPE1976 under gårsdagens premiere var selvsagt stas. Hun tilhører den nye generasjonen, og strålte på den røde løperen i et antrekk jeg følte var veldig henne.

BLE FJERNET: Beauty influenser Leah Isadora Behn har på kort tid blitt stor på TikTok, men den store suksessen har også ført med noen ulemper. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

God ambassadør

En annen som har lagt merke til Leahs antrekk er mote- og skjønnhetsansvarlig i KK, Ida Elise Eide Einarsdóttir. Hun skryter av både prinsessedatterens valg av kjole, og av det suksessrike norske klesmerket.

- Kult at Leah bruker norsk design. Hun er absolutt en god ambassadør for norsk mote, og jeg håper vi vil se henne i det ved flere anledninger. ENVELOPE1976 er en av våre sterkeste merker akkurat nå, og imponerte en hel motebransje med sin visning under Oslo Runway tidligere i høst, sier hun til Se og Hør.

I GODT SELSKAP: I serien blir vi bedre kjent med Isabelle Ringnes, Iman Meskini, Anita Krohn Traaseth, Leah Behn og Ingeborg Heldal. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I GODT SELSKAP: I serien blir vi bedre kjent med Isabelle Ringnes, Iman Meskini, Anita Krohn Traaseth, Leah Behn og Ingeborg Heldal. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

I november er den motebevisste prinsessedatteren, ifølge TV2, håndplukket til å delta på «Le Bal des Débutantes» i Paris, og hun har allerede vært hos motedesigner Giambattista Valli for å prøve kjoler.

Nå gjenstår det å se om hun kanskje likevel dukker opp i norsk design også der!

- Norske designere lager ikke haute couture per se, men det skulle absolutt være mulig å kle seg i norsk også her, sier mote- og skjønnhetsansvarlig i KK.

AKTUELL: Leah Isadora Behn er aktuell i den nye Viaplay-serien «Powerwomen Norge». Video: Viaplay Vis mer

LES OGSÅ: Derfor heter hun Leah Isadora

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer