Kronprinsparet sammen i ny reklamefilm

- Alle vet at ungdomstiden er en vanskelig tid for alle… Det husker vi begge to fra vår egen ungdom, sier Mette-Marit.

Publisert

SEOGHØR.NO: Tirsdag lanserte Kronprinsparets Fond en reklamefilm om Fondets arbeid – med kronprinsesse Mette-Marit (40) og kronprins Haakon (40) i hovedrollene.

- Alle vet at ungdomstiden er en vanskelig tid for alle… Det husker vi begge to fra vår egen ungdom. For oss har det vært viktig å fokusere på at ungdom skal bli sett, at de skal bli hørt og at de skal føle seg verdifulle, sier kronprinsesse Mette-Marit i filmen.

Kronprinsparets Fond samarbeider med en rekke prosjekter som skal bidra til at ungdom i Norge har et godt liv. For året 2013/2014 støtter Kronprinsparets Fond Pøbelprosjektet, Kjør for livet, Gatekunstakademiet og Arbeidsinstituttet i Buskerud.

- Prosjektene fokuserer på hva ungdommene er gode til, og akkurat det tror jeg gjør at man føler seg sett på en litt ny måte (…). Dette er gøy å jobbe med, sier Kronprins Haakon i filmen.

Reklamefilmen om Kronprinsparets Fond er laget av byrået TRY og skal vises på TV2 i romjulen.

- Kronprinsparet er veldig aktive inn i Fondets arbeid, og de engasjerer seg på flere måter i arbeidet for og med ungdom. Filmen håper vi skal både øke kjennskapen til Fondets arbeid og våre prosjekter. Vi vet gjennom samfunnsnytteanalyser at prosjektene våre gjør en forskjell for ungdom, sier daglig leder i Kronprinsparets Fond, Solfrid Flateby, i en pressemelding.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer