Kronprinsparet på vidda?

Haakon og Mette-Marit tilbys eksklusiv kremtomt på Hardangervidda.

FJELLHYTTE: Kanskje kan prinsesse Ingrid Alexandra snart leke i kronprinsparets egen fjellhytte. Foto: SCANPIX
FJELLHYTTE: Kanskje kan prinsesse Ingrid Alexandra snart leke i kronprinsparets egen fjellhytte. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Grunneier Erlend Larsen skal ifølge avisa Varden ha tilbudt kronprinsparet en usjenert naturperle midt mellom Hardangervidda nasjonalpark og Brattefjell/Vindeggen landskapsvernområde.

- Det hadde vært topp om de kom hit. Her skulle de fått tilrettelagt en usjenert hytte med tomt akkurat slik de måtte ønske. Det hadde nok passet godt blant annet for eldstesønnen til kronprinsesse Mette-Marit. Jeg har jo allerede hatt Marius og hans far som gjester på utleiehyttene flere ganger. Senest i fjor vinter, forteller Larsen til Varden.

Slottets informasjonssjef, Astrid Versto, bekrefter overfor Varden at kronprinsparet fortsatt er på jakt etter en hytte eller hyttetomt på fjellet, men vil ikke si noe om hvor de leter.

Haakon og Mette-Marit måtte i fjor trekke seg fra hytteplaner på Sørlandet, på grunn av at den utvalgte tomta ikke tilfredsstilte sikkerhetskravene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer