Kronprinsparet klare for å «rulle» med russen

- Flere som gleder seg til 17. mai?

KONGELIG «RULLING»: Kronprinsparet får mye skryt i sosiale medier etter å ha delt dette bildet på Instagram.  Foto: Instagram / crownprincessmm
KONGELIG «RULLING»: Kronprinsparet får mye skryt i sosiale medier etter å ha delt dette bildet på Instagram. Foto: Instagram / crownprincessmm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsesse Mette-Marit (42) har på litt mer enn én time sanket nær 8000 «likes» på sitt siste innlegg på Instagram, publisert sent onsdag kveld. Torsdag morgen har bildet mottatt drøyt 12500 «likes».

«Flere som gleder seg til 17. mai? #rullings», skriver kronprinsessen.

Bildet viser kronprinsessen, som har på seg en «Normandy 2016»-genser, sammen med kronprins Haakon (42) som er iført russedress.

Kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby (19), er russ i år. Han er en av 28 gutter som feirer russetiden om bord i Nesbru-russebussen «Normandy», skriver TV 2 som først omtalte saken.

Det er usikkert om kronprinsparet savner russetiden, og hvorvidt de har vært med på å «rulle» med «Normandy»-gjengen natt til torsdag.

Marius Borg Høiby er ikke det eneste profilerte medlemmet av «Normandy»-bussen. «Skam»-stjernen Thomas Hayes, bedre kjent som William, feirer også russetiden på samme buss.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

Flere som gleder seg til 17 mai ? #rullings

Et bilde publisert av @crownprincessmm

LES OGSÅ: Mannet seg opp før det første kysset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer