<strong>BRYLLUPSDAG:</strong> Slik så det ut da kronprinsparet ankom Oslo Domkirke i anledning parets ti års bryllupsdag. Foto: Scanpix
BRYLLUPSDAG: Slik så det ut da kronprinsparet ankom Oslo Domkirke i anledning parets ti års bryllupsdag. Foto: Scanpix Vis mer

Kronprinsparet feirer bryllupsdagen

Gravide kronprinsesse Victoria tok litt av oppmerksomheten.

Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag er det ti år siden kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit giftet seg i Oslo Domkirke.

Det markerte de med en jubileumsgudstjeneste samme sted som vielsen fant sted. Og like før klokken 15 strømmet gjestene på.

Foruten kronprinsparet, var kong Harald og dronning Sonja tilstede. Det samme var prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra, samt Mette-Marits sønn Marius.

Men det var svenske kronprinsesse Victoria som stjal litt av oppmerksomheten da hun ankom Oslo Domkirke sammen med ektemannen Daniel.

Nyheten om at Victoria venter barn kom ut forrige uke, og torsdag strålte den gravide kronprinsessen i Oslo.

Etter jubileumsgudstjenesten skal Haakon og Mette-Marit til Univeritetsplassen for å relansere kronprinsparets fond.

I kveld arrangerer kongefamilien en middag på Det kongelige slott i anledning bryllupsdagen. Der vil prinsesse Märtha Louise, Ari Behn, prinsesse Astrid, fru Ferner og Johan Martin Ferner være blant gjestene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjolen er tidløs

Se video nederst her:[obj:media:9896]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer