Kronprinsparet ble overrasket med 3D-briller

Kronprinsparet havnet på kino da de besøkte verdens største oljemesse.

PROFFT: National Oilwell Varco fikk kronprinsparets oppmerksomhet - siden de har laget en informasjonsfilm om aktivitetene sine i 3D. Foto: NTB scanpix
PROFFT: National Oilwell Varco fikk kronprinsparets oppmerksomhet - siden de har laget en informasjonsfilm om aktivitetene sine i 3D. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På dag to av sitt fem dagers offisielle besøk i USA, besøkte kronprinsparet verdens største oljemesse. Offshore Technology Conference har i år mer enn 90 000 deltakere, når den arrangeres for 44. gang. Mange nordmenn har også tatt turen hit - og i den norske paviljongen er ikke mindre enn 60 selskaper representert.

Kronprins Haakon (39) og kronprinsesse Mette-Marit (39) fikk sett mye spennende i løpet av dagen. Mest avslappende var det kanskje da de stakk innom paviljongen til National Oilwell Varco.

Her fikk de nemlig utdelt 3D-briller, før de blei geleidet inn i en liten kinosal. Som seg hør og bør fikk de servert både popcorn og drikke, før de kunne sette seg godt til rette i stolene og se en film – som viste hvordan selskapet jobber.

Kronprinsparet så ut til å nyte serveringen, og den nyskapende måten å fremstille arbeidet på i 3D-format.

I morgen reiser kronprinsen videre til Dallas for å besøke Lockheed Martins flyfabrikk, mens kronprinsessen drar til San Francisco for å besøke Sjømannskirken der.

Se og Hør følger også med videre på reisen - og du kan lese mer både i papirutgaven og på nett.

LES OGSÅ: Kronprinsparet traff Kongen i London.
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer