Kronprinsparene dropper dåpen

Både Norges og Sveriges kongehus takker nei til Frederik og Marys store dag.

PRIORITERER ANDRE TING: Her og Nå får bekreftet av det norske og svenske hoffet at hverken Haakon og Mette-Marit eller Victoria og Daniel kommer til dåpen. Foto: Scanpix
PRIORITERER ANDRE TING: Her og Nå får bekreftet av det norske og svenske hoffet at hverken Haakon og Mette-Marit eller Victoria og Daniel kommer til dåpen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 14. april er det duket for kongelig dåp i Danmark, når kronprinsparet skal døpe sine tvillinger.

Tvillingdåpen skal holdes i Holmens kirke i København, og først da får folket vite hva Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har valgt å kalle de to små.

Men kronprins Frederik og kronprinsesse Mary må klare seg uten flere av vennene den store dagen. Ifølge Her og Nå har nemlig både kronprins Haakon og Mette-Marit, samt Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel takket nei til invitasjonen i dåpen i København. De prioriterer heller andre gjøremål.

- Det er naturlig at jo lenger ned vi kommer i arverekken, desto færre kongelige gjester. Men det er usedvanlig at svenskene og nordmennene ikke kommer, sier Lars Hovbakke Sørensen, kongelig ekspert og lektor ved Københavns universitet, til avisen Berlingske Tidende.

Det norske kronprinsparet er på offisielt besøk i Ghana fra 12. til og med 14. april.

Heller ikke det norske eller det svenske kongeparet kommer til å ta turen til dåpen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Deler gjestene opp etter rang   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer