Kronprinsesse Leonor av Spania:

Kronprinsessen overrasket i konfirmasjonen

Leonor viste frem sin nye sveis på konfirmasjonsdagen.

KONGELIG KONFIRMANT: Kronprinsesse Leonor med sin far, kong Felipe, på konfirmasjonsdagen. Foto: Michael Murdock / Splash News / NTB
KONGELIG KONFIRMANT: Kronprinsesse Leonor med sin far, kong Felipe, på konfirmasjonsdagen. Foto: Michael Murdock / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I rekken av mange tronarvinger i Europa, finner man kronprinsesse Leonor (15) av Spania. Den to år yngre lillesøsteren, Sofia (14), er nummer to i arverekken. Leonor har ved flere anledninger vært å se på kongelige oppdrag med sine foreldre kong Felipe (53) og dronning Letizia (48).

I mars var det derimot ingen konge eller dronning i sikte, da prinsessen for aller første gang representerte det spanske kongehuset alene på et offisielt oppdrag. Leonor var da til stede på 30-årsjubileet til Cervantes Institute, et kulturelt senter i Madrid.

Dette er kun en av mange måter tronarvingen - som dessuten er Europas yngste - forbereder seg på et liv fylt av kongelige plikter.

Leonor lever nok et mer voksent liv enn 15-åringer flest, og på fredag tok hun enda et stort steg inn i de voksnes rekker. Da ble kronprinsessen ble konfirmert.

Viste frem frisyren

Kronprinsesse Leonor ble konfirmert i Madrid fredag 28. mai. Det var en smørblid konfirmant som møtte opp sammen med familien utenfor kirken.

Leonor var ikledd en nydelig kongeblå kjole og beige pumps. Over munnen bar hun, som de fleste andre i disse tider, et matchende munnbind. Lillesøster Sofia hadde valgt ut en sommerlig blomsterkjole for anledningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer