Kronprinsesse Leonor av Spania:

Kronprinsessen overrasker

Slik forbereder hun seg.

HILSER: Kronprinsesse Leonor av Spania hilste på oppmøtte folk og fotografer da hun ankom Cervantes Institute i Madrid onsdag. Foto: Angel Navall / Shutterstock / NTB
HILSER: Kronprinsesse Leonor av Spania hilste på oppmøtte folk og fotografer da hun ankom Cervantes Institute i Madrid onsdag. Foto: Angel Navall / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I rekken av mange kommende tronarvinger i Europa, finner man kronprinsesse Leonor (15) av Spania. Hun har flere anledninger vært å se på kongelige oppdrag med sine foreldre kong Felipe (53) og dronning Letizia (48) ved sin side.

Onsdag var der derimot ingen konge eller dronning i sikte, da prinsessen for aller første gang representerte det spanske kongehuset alene på et offisielt oppdrag.

Forbereder seg

Kronprinsesse Leonor var til stede på 30-årsjubileet til Cervantes Institute, et kulturelt senter i Madrid.

Der var også Spanias visestatsminister Carmen Calvo (63), og sammen møtte de flere eksperter ved instituttet, ifølge E! News.

Dette er kun en av mange måter den kommende tronarvingen - som dessuten er Europas yngste - forbereder seg på et liv fylt av kongelige plikter.

På den store dagen hadde hun på seg en hvit kjole med prikker, og ansiktet hennes var naturligvis kledd i et munnbind, for å beskytte for og mot coronasmitte.

Utenfor hadde det samlet seg flere spente mennesker, som håpte på å få et glimt av den unge kronprinsessen.

Får stadig oppmerksomhet

At folk dukket opp for å få et glimt av kronprinsesse Leonor, er kanskje ikke så rart. Det er nemlig ingen tvil om at den unge tronarvingen er populær blant folket - til tross for at resten av kongefamilien titt og ofte skaper overskrifter med ulike skandaler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer