Kronprinsesse Victoria:

Kronprinsessen droppet finstasen

Overrasker på nye bilder.

PÅ JOBB: Kronprinsesse Victoria får mye oppmerksomhet for de nye bildene. Foto: Robin Krüger/Försvarsmakten
PÅ JOBB: Kronprinsesse Victoria får mye oppmerksomhet for de nye bildene. Foto: Robin Krüger/Försvarsmakten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lite som skal til før kongelige får oppmerksomhet, spesielt hvis de overrasker utenfor normalen, eller slik vi ofte ser dem på kongelige oppdrag.

Slik er det nå for kronprinsesse Victoria (44), som før helgen besøkte soldatene ved Livregementets husarer (K3) og Soldathemmet i Karlsborg.

Uniform

Tronarvingen var nemlig nesten ikke til å kjenne igjen under besøket, hvor hun i likhet med soldatene bar militæruniform, skriver Svensk Damtidning.

Hun lå heller ikke på latsiden, og var med på forskjellig øvelser. Blant annet kan man på bilder se kronprinsessen komme farende gjennom skogen på en firhjuling.

FIKK PRØVE: Kronprinsessen fikk prøve å manøvrere et fartøy. Foto: Robin Krüger/Försvarsmakten
FIKK PRØVE: Kronprinsessen fikk prøve å manøvrere et fartøy. Foto: Robin Krüger/Försvarsmakten Vis mer
TRONARVING: Dette er ikke første gang Victoria går i militæruniform. Foto: Robin Krüger/Försvarsmakten
TRONARVING: Dette er ikke første gang Victoria går i militæruniform. Foto: Robin Krüger/Försvarsmakten Vis mer

Faktisk har kronprinsesse Victoria flere ukjente sider ifølge den svenske avisen, og er blant annet utdannet overlevelsesinstruktør ved K3.

- Det er veldig moro å få komme hit, og spennende å få ta del i virksomheten. Det er utrolig dyktige soldater og personal som jobber her, sa hun i forbindelse med besøket.

KJEDELIG: Det er ikke alltid like lett å holde 100% fokus under lange forsamlinger. Det fikk den svenske kongefamilien føle på nylig. Video: Expressen TV Vis mer

- Inngår i hennes rolle

Dette er imidlertid ikke første gang kronprinsessen er blitt avbildet i militæruniform. Tidligere har sjefsredaktøren i Svensk Damtidning, Johan T. Lindwall, forklart overfor Se og Hør at det er helt naturlig.

- Victoria har gjennomført verneplikten, og hun har vært innom flere av grenene i militæret, blant annet Luftforsvaret, sa Lindwall for et par år siden, og fortsatte:

- Det inngår i hennes rolle som blivende statssjef å besøke Forsvaret og få oppdateringer på hva de jobber med. Dette har hun gjort flere ganger tidligere.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

LES OGSÅ: Prinsessens uvanlige kjærlighetsvalg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer