Kronprinsesse Victoria:

Kronprinsessen droppet finstasen

Overrasker på nye bilder.

PÅ JOBB: Kronprinsesse Victoria får mye oppmerksomhet for de nye bildene. Foto: Robin Krüger/Försvarsmakten
PÅ JOBB: Kronprinsesse Victoria får mye oppmerksomhet for de nye bildene. Foto: Robin Krüger/Försvarsmakten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lite som skal til før kongelige får oppmerksomhet, spesielt hvis de overrasker utenfor normalen, eller slik vi ofte ser dem på kongelige oppdrag.

Slik er det nå for kronprinsesse Victoria (44), som før helgen besøkte soldatene ved Livregementets husarer (K3) og Soldathemmet i Karlsborg.

Uniform

Tronarvingen var nemlig nesten ikke til å kjenne igjen under besøket, hvor hun i likhet med soldatene bar militæruniform, skriver Svensk Damtidning.

Hun lå heller ikke på latsiden, og var med på forskjellig øvelser. Blant annet kan man på bilder se kronprinsessen komme farende gjennom skogen på en firhjuling.

Faktisk har kronprinsesse Victoria flere ukjente sider ifølge den svenske avisen, og er blant annet utdannet overlevelsesinstruktør ved K3.

- Det er veldig moro å få komme hit, og spennende å få ta del i virksomheten. Det er utrolig dyktige soldater og personal som jobber her, sa hun i forbindelse med besøket.

- Inngår i hennes rolle

Dette er imidlertid ikke første gang kronprinsessen er blitt avbildet i militæruniform. Tidligere har sjefsredaktøren i Svensk Damtidning, Johan T. Lindwall, forklart overfor Se og Hør at det er helt naturlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.