Mette-Marit sykmeldt:

Kronprinsesse Mette-Marit sykmeldt

Skal gjennomgå et mindre kirurgisk inngrep.

Kronprinsesse Mette-Marit sykmeldt
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kronprinsesse Mette-Marit (44) er blitt sykmeldt. Det fremgår i en pressemelding fra Kongehuset torsdag ettermiddag.

«Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen har i noen tid hatt helseproblemer og vil førstkommende mandag gjennomgå et mindre kirurgisk inngrep. Det medfører at Kronprinsessen vil være sykmeldt fram til påske», heter det i pressemeldingen.

Assisterende kommunikasjonssjef ved Slottet, Sven Gj. Gjeruldsen, vil ikke si noe om hva det kirurgiske inngrepet handler om.

- Jeg har ingen flere opplysninger enn det som står i pressemeldingen, sier han til Se og Hør.

Avlyser reise

Kronprinsessen skulle egentlig reise til den tyske byen Leipzig på lørdag, men etter råd fra legen er den planlagte reisen blitt avlyst.

Mette-Marit skulle opprinnelig besøke bokmessen i Leipzig den 17. mars, for å bidra til økt oppmerksomhet om norsk litteratur i Tyskland.

Under bokmessen skulle kronprinsessen blant annet ha en fjernsynsoverført samtale med forfatteren Maja Lunde om hennes seneste bok «Blå». Mette-Marit skulle også vært til stede ved et arrangement for tyske bokhandlere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer