Kronprinsesse Mary tar hoffbildene selv

Se de nye bildene av bursdagsbarnet Isabella.

SKOLEJENTE: Søndag 21.april fylte Danmarks prinsesse Isabella 6 år - og er dermed klar for å begynne på skolen etter sommeren.  Foto: H.K.H kronprinsesse Mary
SKOLEJENTE: Søndag 21.april fylte Danmarks prinsesse Isabella 6 år - og er dermed klar for å begynne på skolen etter sommeren. Foto: H.K.H kronprinsesse Mary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Søndag var det ballonger og bursdagskake på Amalienborg slott i Danmark. Kronprinsparets datter, prinsesse Isabella, fylte 6 år - og ble garantert feiret etter alle kunstens regler.

Tradisjonen tro ble det lagt ut nye bilder av bursdagsbarnet på det danske kongehusets nettsider - og det var ingen hvem som helst som var fotografen bak de flotte portrettene. Det var nemlig mamma Mary!

Kronprinsessen er en dreven hobbyfotograf, og er sjelden å se uten kamera når hun er ute på tur både i private og i offisielle sammenhenger. Og mens de andre kongehusene som regel bruker profesjonelle og anerkjente fotografer når nye bilder skal tas av barna, er det nesten alltid Mary selv som står bak kamera når Isabella og hennes søsken skal fotograferes.

Bursdagsbarnet Isabella Henrietta Ingrid Margrethe kom til verden på Rigshospitalet i København 21. april klokken 16.02. Hun er kronprinsbarets nest eldste barn, og har i løpet av sine seks år blitt kongefamiliens største sjarmtroll. Hun har alltid et lurt smil eller en morsom positur på lager. Til høsten begynner hun på skolen, og blir nok fort midpunktet også der!

Isabella er ikke den eneste kongelige som hadde bursdag i går. Hun deler fødselsdag med Englands dronning Elizabeth, som ble 87 år i går.
 
LES OGSÅ: En ring koster 17 300 kroner - Mary har fem!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer