Kronprinsesse Mary i sjokk

Hennes nærmeste medarbeider døde brått - bare 53 år gammel.

FRA BRYLLUP TIL SORG: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik under bryllupet i Luxembourg nylig.  Foto: All Over Press
FRA BRYLLUP TIL SORG: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik under bryllupet i Luxembourg nylig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Marys (40) kammerpike Tina Jørgensen døde mandag. Ifølge avisa Ekstra Bladet falt Jørgensen om i sitt hjem.

Jørgensen ble bare 53 år gammel. Hun hadde arbeidet med Mary siden 2004.

- Alle er dypt berørt. Ikke minst kronprinsessen, som Tina Jørgensen arbeidet sammen med i mange år, sier kommunikasjonssjef ved kongehuset, Lene Balleby, til avisen.

Som kammerpike var Tina Jørgensen Marys nærmeste medarbeider. Hun deltok på alle reiser – og stod alltid på gjestelisten under de store festene og gallamiddagene i regi av kongehuset.

- Tina har gjennom alle år vært en stor støtte for kronprinsessen, høyt verdsatt for sin lojalitet og sitt gode humør. Hun vil bli husket som et varmt menneske og en dyktig medarbeider, sier kommunikasjonssjefen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Mary kjørte ned syklist 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer