Kronprins Frederik av Danmark:

Kronprinsen røper ulykkeshistorien

Dukket opp med armen i fatle.

AU: Danskenes kronprins Frederik dukket torsdag opp med armen i fatle. Nå har han avslørt hvordan det hele skjedde. Foto: NTB scanpix
AU: Danskenes kronprins Frederik dukket torsdag opp med armen i fatle. Nå har han avslørt hvordan det hele skjedde. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige mandag ble det kjent at kronprins Frederik (51) av Danmark hadde blitt operert som følge av en skiulykke han hadde vært i, i Sveits. Han pådro seg mindre skader under den uheldige skituren i alpene, og ble behandlet på Rikshospitalet i København for skadene.

- Behandlingen besto av en ukomplisert operasjon, som gikk etter planen. Skulderskaden påvirker ikke kronprinsens offisielle program, het det i pressemeldingen fra det danske slottet.

Det virker som det har vært nokså ukomplisert, for allerede på torsdag var kronprinsen tilbake på jobb. Da han skulle innvie Sygehus Sønderjyllands nye akuttsykehus i Aabenraa dukket han opp med armen i fatle, et tydelig tegn på at skaden var nokså alvorlig.

Smell

Han er kjent for å være blid og imøtekommende, og tok seg selvsagt tid til å prate med pasientene og de ansatte ved sykehuset. Overfor en av dem, Vera Axelsen Jensen, kunne han fortelle hvordan den skremmende ulykken hadde skjedd.

- Han kjørte inn i en klippe, forteller hun til Billed Bladet.

Det kan umulig ha vært særlig godt for prinsen, som altså måtte legges under kniven. I fjor ble det kjent at det danske kronprinsparet skulle flytte til Sveits sammen med sine fire barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer