Kronprinsen mobbes på nettet

I Danmark pågår det en stor debatt om kronprins Frederiks lave arbeidsmengde. Nå får han gjennomgå på internett.

LATE DAGER?: De er blitt dømt «Europas mest dovne kongehus», og nå fortsetter kampanjen mot Kronprins Frederik, som nå er på skiferie i Verbier. Foto: Stella Pictures
LATE DAGER?: De er blitt dømt «Europas mest dovne kongehus», og nå fortsetter kampanjen mot Kronprins Frederik, som nå er på skiferie i Verbier. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere har danske Ekstra Bladet gått igjennom de ulike kongefamilienes apanasjer, og kommet fram til at den danske kongefamilien får nest mest, bare slått av den britiske kongefamilien.

Likevel jobber de rojale danskene mindre enn sine kolleger i Norge, Sverige og England - og har derfor fått tilnavnet «Europas mest dovne kongehus».

Mange dansker skammer seg over late kongehus. Og nå har en kreativ landsmann laget en egen nettside som heter ArbejderKronprinsenIDag, hvor han mener å synliggjøre hvor lite kronprins Frederik faktisk jobber.

Klikker du deg inn på siden, får du svaret på spørsmålet. Sannsynligvis er svaret «Nej».

Og markerer du alt på siden, dukker det opp en liten tilleggstekst: «Det er også begrenset, hvor mye man gidder å jobbe for skarve 17,8 millioner kroner i året.»

Se flere bilder fra Frederiks siste ferie i Se og Hør som er i salg nå.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Harald strålte da søsknene ble samlet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer