Kronprinsbarna fikk være med på VM-åpningen

Se bildene fra åpningen av Oslo-VM.

FULGTE MED: Kronprins Haakon, prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra så på åpningsseremonien onsdag kveld. Foto: Scanpix
FULGTE MED: Kronprins Haakon, prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra så på åpningsseremonien onsdag kveld. Foto: Scanpix Vis mer
Se alle bildene nederst i saken!


SEHER.NO: Onsdag kveld ble VM på ski i Oslo åpnet med en flott åpningsseremoni på Universitetsplassen og i Karl Johans gate.

Og blant de oppmøtte var kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, og barna prinsesse Ingrid Alexandra (7) og prins Sverre Magnus (5).

Det så virkelig ut til at kronprinsbarna koste seg på seremonien, og spesielt Ingrid Alexandra smilte og lo gjentatte ganger, noe fotografene fikk foreviget.

Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, beskriver stemningen på Universitetsplassen som stor, og forteller at den utenlandske pressen lot seg imponere.

- Det var nærmest 17. mai-stemning i Oslo sentrum i kveld. En stor opplevelse. Utenlandskpresse var høylytt imponert - også av kongefamilien som stilte så fulltallig. Spesielt hyggelig at kronprinsparet hadde tatt barna med. Både prinsen og prinsessen lot til å kose seg. Sverre Magnus satt en stund på pappa Haakons skuldre og hadde best utsikt til det som skjedde på scenen av alle, sier Totland til Seher.no.

Underholdningen stod blant annet artisten Maria Haukaas-Mittet for, mens ordfører Fabian Stang hadde en sentral rolle under åpningen av verdensmesterskapet.

Kronprinsfamilien hadde møtt opp til folkefesten i matchende VM-klær, og så godt rustet ut for å takle kuldegradene i hovedstaden.

Alle bildene ser du nederst i saken!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Tilbake med bustete skjegg og ny sveis

TAKLET KULDEGRADENE: Dronning Sonja var selvsagt tilstede. Foto: Scanpix
OPPTRÅDTE: Maria Haukaas-Mittet stod for underholdningen. Foto: Reuters
I VINTERJAKKE: Prinsesse Ingrid Alexandra var godt kledd. Foto: Scanpix
FOLKEFEST: Mange hadde møtt opp for å se på åpningsseremonien. Foto: Stella Pictures
ORDFØREREN: Fabian Stang hadde en sentral rolle og talte under åpningen. Foto: Stella Pictures
VM-LUE: Pappa Haakon og prinsessen hadde på seg VM-luer. Foto: Scanpix