Kronprins Haakons ekteskapsråd: Dra til New York

Nå dyrker kronprinsparet igjen kjærligheten i byen.

ELSKER NEW YORK: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit under pressemøtet i embetsboligen til den norske generalkonsulen i New York. Paret innrømmer at de har et spesielt forhold til byen de dro på bryllupsreise til. Foto: SCANPIX
ELSKER NEW YORK: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit under pressemøtet i embetsboligen til den norske generalkonsulen i New York. Paret innrømmer at de har et spesielt forhold til byen de dro på bryllupsreise til. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Kronprins Haakon (37) og kronprinsesse Mette-Marit (37) er nå tilbake i New York, der de tilbrakte første del av sin bryllupsreise i 2001. Etter et stramt program, skal de to også ha et par fridager i verdensmetropolen, og det er liten tvil om at byen har en spesiell plass i hjertet til kronprinsparet.

På spørsmål fra Dagbladet om hvordan de holder liv i kjærligheten etter snart ti års ekteskap, svarer Haakon lattermildt:

- Ta en helg i New York!


I tillegg til bryllupsreisen i 2001, jobbet Haakon også for den norske FN-delegasjonen i New York i 1999.

- Jeg synes det var fantastisk å få muligheten til å lære hva som foregår innenfor veggene på FN-bygningen. Det var en periode som jeg fikk mye igjen for. Og så var det fint å oppleve New York som by, oppleve det ekstreme tempoet som er her, sier Haakon til Dagbladet.

- Men jeg følte litt at jeg alltid sto litt i veien for noen, legger han til.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Hun vil fortsatt være min datter