Kronprins Frederik:

Kronprins Frederik operert etter skiulykke

Det skriver Ekstra Bladet.

OPERERT: Kronprins Frederik pådro seg en skade etter en skitur. Her i løypa sammen med kronprins Haakon. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
OPERERT: Kronprins Frederik pådro seg en skade etter en skitur. Her i løypa sammen med kronprins Haakon. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekstra Bladet skriver at Danmarks kronprins Frederik (51) har blitt operert etter en skiulykke.

Kronprinsen skal ha pådratt seg en mindre skade etter at han har stått på ski i Alpene, skriver det danske kongehusets kommunikasjonsavdeling i en uttalelse.

- Hans kongelige høyhet kronprinsen pådro seg i forrige uke en mindre skade i venstre skulder i forbindelse med skigåing i Sveits. Kronprinsen er derfor i dag blitt poliklinisk undersøkt og behandlet på Rikshospitalet i København, kommer det fram av meldingen.

Som følge av skaden skal kronprinsen ha gått gjennom en mindre operasjon.

- Behandlingen bestod av en ukomplisert operasjon, som gikk etter planen. Skulderskaden påvirker ikke kronprinsens offisielle program, heter det videre i pressemeldingen fra det danske kongehuset.

Flyttet til Sveits

I fjor ble det kjent at det danske kronprinsparet skulle flytte til Sveits sammen med sine fire barn. Bakgrunnen for flyttingen var at barna skulle delta på et kortere skoleopphold.

I januar i år var flyttingen et faktum, og kronprinsbarna går nå på den internasjonale skolen Lemania-Verbier i byen Bagnes. Det danske kongehuset opplyste i oktober at barna skulle tilbringe 12 uker i landet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer