Kronprins Frederik fullførte på norske ski

Den danske tronarvingen imponerte igjen i Vasaloppet.

SPORTY: Kronprins Frederik går Vasaloppet for fjerde gang.

 Foto: Patrik C Österberg/All Over Pres
SPORTY: Kronprins Frederik går Vasaloppet for fjerde gang. Foto: Patrik C Österberg/All Over Pres Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprins Frederik fullførte i helga det prestisjefulle skirennet Vasaloppet i Sverige.

Den danske kronprinsen har også flere ganger tidligere gått skirennet, som ender i Mora.Frederik har gått på ski i Norge i mange år, og kronprinsen valgte også i år norske ski da han fullførte Vasaloppet - nemlig fra skiprodusenten «Madshus». Det er ikke første gang Frederik har vist muskler i skisporet, hele tre ganger tidligere har han stilt til start i Vasaloppet!

Kronprins Haakon har annonsert at han i år skal gå Birken, etter å ha blitt utfordret av Abid Raja på scenen under et friluftsarrangement i Oslo tidligere i år.Flere tusen barnehagebarn hylte« JAAAAA» på Friluftlivets dag i Tøyenparken da Abid spurte barna fra scenen om de syntes at Haakon skulle gå Birken. Og dermed tok Haakon utfordringa...

Da kronprins Frederik gikk Vasaloppet i 2012 var det også en rekke fotografer på plass for å sikre seg bilder av han og Pippa Middleton. Hertuginne Kates lillesøster var også påmeldt - og fullførte også med glans.

LES OGSÅ: Se hver Harry har i kikkerten

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer