Kronprins Frederik farger håret

Men tennene gjør han ingenting med...

GRÅ HÅR: Dette bildet av kronprins Frederik ble tatt 19. desember i fjor, altså for kun få uker siden. Foto: Stella Pictures
GRÅ HÅR: Dette bildet av kronprins Frederik ble tatt 19. desember i fjor, altså for kun få uker siden. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Da kronprins Frederik sist uke møtte pressen for å fortelle om opplevelsen å bli far til tvillinger, var det tydeligere enn noen gang at 42-åringen skjuler sin smått grånende manke med hårfarge.

Bildene får danske Ekstra Bladet til å fastslå at det «at Frederik ikke priortiterer å få fjernet de gamle amalgamfyllingene sine, har ingenting med manglende forfengelighet å gjøre».

Ifølge avisens nettside har den danske tronarvingen i flere år farget håret får å skjule grå hår som har kommet i større og større antall ettersom han har blitt eldre.

Det virker imidlertid som om kronprinsen har mer å hente på rutinesiden, ettersom han fra tid til annen dukker opp med grånende tinninger, for så å være jevnt mørk i håret igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Prins Henrik glemte buksesmekken