Prins Harry:

Kritiseres: - En tosk

- Disse avsløringene bekymrer meg og vil sannsynligvis også bekymre teamet rundt prins Harry.

KRITISERES: Prins Harrys åpenhet i selvbiografien «Spare» har ikke falt i god jord hos alle . Foto: AP/NTB
KRITISERES: Prins Harrys åpenhet i selvbiografien «Spare» har ikke falt i god jord hos alle . Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (38) har ikke spart på hemmelighetene i den mye omtalte boken «Spare». Der deler han svært åpent om livet som kongelig i Storbritannia og har med selv de minste detaljer.

For mange detaljer, sier Dai Davies, tidligere leder ved politiets avdeling for de kongeliges sikkerhet, til Daily Telegraph, og forklarer at det er en spesielt en ting han reagerer sterkt på.

Han mener nemlig at enkelte av detaljene i boken avslører hvordan en rekke av kongehusets eiendommer ser ut på innsiden.

- Disse avsløringene bekymrer meg

Davies reagerer blant annet på at Harry gir detaljerte beskrivelser på hvordan man finner dronningens dyre viner og gaver fra utenlandske regjeringer.

Harry deler også informasjon om hvor dronningens soverom var i Balmoral og hvordan man kommer seg til kongens private rom i det samme slottet.

- Disse avsløringene bekymrer meg og vil sannsynligvis også bekymre teamet rundt prins Harry, sier Davies og fortsetter:

- Avsløringene gjør jobben med å beskytte ham, enten privat eller på annen måte, problematisk. Bare en tosk ville avslørt denne typen detaljer om de kongeliges eiendommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.